Lidl protagonitza el 2022 del polígon de Constantí

El 2022 del polígon de Constantí ha estat marcat per l’anunci de Lidl d’invertir 50 milions d’euros per construir una plataforma logística de 185.000 metres quadrats.

S’emmarca en el PPU 13, que ha de fer créixer el polígon fins a tocar de les Gavarres. La plataforma logística de Lidl donarà servei a tot el sud d’Europa i estarà enllestida entre el 2025 i el 2026.

Constanti 2022 1

No es tracta de l’única inversió del Lidl al polígon constantinenc. La multinacional alemanya també s’ha instal·lat en una gran nau de 40.000 metres quadrats que es va començar a construir a finals de gener. Des d’aquest punt, Lidl dona servei logístic a tota l'àrea del Camp de Tarragona.

D’altra banda, a finals de novembre va començar la construcció d’una nova nau logística de 40.000 metres quadrats al carrer Àustria. Tot plegat, ha de convertir el polígon de Constantí en un espai de referència més enllà del sud de Catalunya.

Un creixement que podria anar acompanyat de la creació del Centre d'Empreses del Polígon en aquest solar a tocar d’Amazon.

Constanti 2022

Un desenvolupament complementat per l’aposta del municipi per l’energia fotovoltaica que ha de ser un atractiu per l’arribada de més empreses al polígon.

El projecte més avançat és el de ‘Constantí 42’. Un cop acabada el 2023 serà una de les plantes més grans de Catalunya i donarà servei a tot el polígon industrial.

Paral·lelament, hi ha set projectes més de plantes fotovoltaiques a Constantí en fase de tramitació.