Constantí preveu acabar el teatre auditori en dos anys

Pas endavant en la construcció del teatre auditori de Constantí. L’Ajuntament ha tret a licitació la redacció del projecte i espera poder tenir-lo enllestit a l’estiu perquè les obres estiguin acabades abans de finals del 2024.  És la inversió estrella del pla de set milions d’euros aprovat pel consistori l’any passat, que permet desbloquejar un equipament estancat des del 2015.

Es parteix del projecte redactat fa més d’una dècada, però el consistori hi introdueix canvis importants. Es vol modificar la distribució interna per donar-li més polivalència a l’espai.

En aquest sentit, s’afegirà un annex al vestíbul per fer àpats populars de les entitats de la vila, que ara s’estan duent a terme al pavelló. També s’inclourà una sala de control tècnic i plaques fotovoltaiques a la teulada.

Totes aquestes mesures han de servir per convertir el teatre auditori en un centre cultural amb activitat diàriaLa construcció del Teatre Auditori costarà més de quatre milions d’euros i l’Ajuntament ja té una partida reservada de dos.

La resta es vol aconseguir a través del Departament de Cultura i la Diputació.  La redacció del projecte suposarà més de 200.000 euros per a les arques constantinenques.