L'Institut de Constantí formarà joves amb l'ajut d'Amazon

L’Institut de Constantí oferirà un programa de formació i inserció que comptarà amb la complicitat de l’empresa Amazon. Els participants, joves que no han superat l’ESO tindran l’oportunitat de fer pràctiques a l’empresa logística.

És la principal novetat de l’oferta formativa extraescolar que ofereixen els centres municipals de Constantí. L’Institut acull enguany un curs de formació i inserció per a joves de 16 a 21 anys que no han superat l’ESO.  És tracta d’una proposta de formació dual que compta amb la complicitat de l’empresa Amazon, instal·lada al polígon de Constantí.

L’acord entre empresa i Ajuntament permetrà que els alumnes majors d’edat hi puguin fer pràctiques remunerades. La col·laboració però, anirà més enllà.

Des de l’escola d’adults s’ha valorat molt positivament l’inici d’aquest programa, que precisament aplega una tipologia d’alumnes que quedava fora de l’entramat formatiu. L’escola d’adults manté l’oferta habitual, estructurada en cinc blocs. També ha presentat un nou curs l’escola de música. La biblioteca municipal, per la seva banda, també programa durant l’any diverses activitats continuades.