Constantí viu un cap de setmana de Festa Major com els d'abans

El seguici festiu de Constantí va recuperar l'itinerari prepandèmic de la cercavila de la Festa Major sortint des del carrer Tarragona fins a la plaça Jacint Verdaguer, on es va oferir el ball de lluïment davant de les autoritats del municipi.

Poc abans, els gegants i gegantons Ramon, Maria, Peret i Tecleta van presidir la presentació d'un mural en el seu honor situat al lateral de l'escola de música.

L'actor i humorista Fermí Fernández va ser l'encarregat d'oficialitzar el tret de sortida de la festa amb un pregó centrat a desgranar la seva vinculació amb el municipi.

Dames i Vells COnstanti 2022

A continuació, el Ball de Dames i Vells va tornar a fer del carrer major l'escenari de la sàtira més àcida i barroera. Enguany fins a quatre extres van acompanyar els personatges habituals. Part del protagonisme se'l van endur Santa Tecla i els sants Feliu i Sebastià, que van discutir aïradament sobre la processó celebrada al maig per commemorar els 700 anys del trasllat del braç.

Una vintena d'actes més van omplir el cap de setmana de música i festa. També de foc, amb la sortida dels Diablons i la Dragonina pels carrers del municipi. Un correfoc que va comptar amb la presència de les colles convidades de Perafort, Reus i Bellvei.