Constantí programa una trentena d'actes per la seva festa major d'estiu

Sense restriccions i amb un programa variat amb una trentena de propostes lúdiques i escèniques. Constantí recuperarà les properes setmanes la seva festa d’estiu. Aquest diumenge ja hi haurà un vermut rumbero per anar fent boca, però no serà fins al divendres 29 de juliol que arribaran els plats forts de la programació amb la cercavila del seguici festiu i el pregó de festa major, protagonitzat per Fermí Fernández. És el moment escollit perquè Dames i Vells recuperin també la seva actuació a l’escenari de davant l’Ajuntament.

El programa també deixa un espai per celebrar els 25 anys del Moto Club Constantí amb una exhibició de dos pilots professionals com Emili Alzamora i Narcís Roca.

El consistori també ha activat un punt lila durant les festes que, entre altres llocs, es situarà a les barraques, on actuaran Buhos com a principal referent musical. El programa també inclou una actuació castellera amb Nois de la Torre i Xiquets de Tarragona, i diverses competicions esportives. Es tancarà amb una exhibició de tir al plat.