Constantí tindrà una nova plataforma logística de Lidl

Serà en aquests terrenys, darrere mateix de la botiga que Lidl té a les Gavarres, on l'empresa construirà el seu magatzem logístic. La parcel·la està en terrenys de Constantí i compta amb 185.000 metres quadrats. La seva posada en marxa està prevista d'aquí a quatre anys, el 2026. Serà a través d'aquest magatzem i de dos més, el que aixecarà a Martorell i el que ja té a Montcada i Reixac, des d'on la companyia farà tota la distribució logística a Catalunya i al nord-est d'Espanya.

Aproximadament, el cost d'urbanització s'enfilarà fins als 50 milions d'euros. D'aquests, entre 4 i 5 milions seran per a l'Ajuntament de Constantí, en matèria de permisos i altres tràmits. Al municipi la notícia ha estat rebuda amb els braços oberts pel que pot suposar en ingressos i en ocupació.

Ja fa temps que el consistori treballa per aconseguir la implantació de grans marques. Aquest anunci arriba després que ja estigui operatiu el centre logístic d'Amazon i, previsiblement, la cadena de supermercats no serà la darrera que s'instal·larà en aquesta part del polígon industrial.

També s'estan construint quatre grans magatzems de 10.000 metres quadrats cadascuna. Les tira endavant l'empresa Goodman, la mateixa que va edificar el centre logístic d'Amazon.