Constantí construirà la sala de vetlles a principis de l'any vinent

El solar municipal de 2.000 metres quadrats de l'avinguda de les Forques serà la futura sala de Vetlles de Constantí. Tot i que el projecte es va aprovar el juliol del 2021, les obres començaran a inicis de l'any vinent. La construcció és una de les actuacions previstes en el pla d'inversions de 7 milions d'euros aprovats pel consistori per al període 2021-2024.

En aquesta proposta es destinaran 400.000 euros. El govern local destaca la importància d'aquest equipament perquè satisfà una necessitat que fins ara no estava coberta a Constantí. Es preveu que entri en funcionament a mitjans del 2023.

Serà un edifici de planta baixa i amb un pati interior que donarà llum natural al recinte. Constarà de dos espais: un per la família i un altre més reservat per la vetlla dels difunts. A més, també contempla un vestíbul, una sala d'administració i una zona d'aparcament amb 22 places.

El projecte s'acabarà de complementar aquests mesos amb l'adequació de les voreres de la zona i del camí del cementiri per facilitar l'accés a peu.