Els Pets estrenen '1963'

Després de vuit mesos cuinant-se a l'estudi, veu la llum '1963'. És el tretzè disc dels Pets, que commemora una efemèride molt especial per als tres membres de la banda de Constantí. Celebra l'any zero, l'any del seu naixement.

Diuen d'aquest nou projecte que és el més honest de tots: un cant a la vida adulta i una reivindicació del viscut al llarg de tot aquest temps. Rere la portada, dissenyada pel tarragoní Gerard Joan, s'hi amaguen 12 temes; una dotzena de peces construïdes a partir de lletres que recuperen la ironia dels orígens del grup sense deixar de banda l'aspecte més poètic del relat.

De nou, Els Pets confien en Joan Pons, El Petit de Ca l'Eril, per dirigir aquesta producció que defineixen com un pop despullat inspirat en els sons del 'New Wave'.

I és que '1963' és això, tornar als orígens de tot plegat. És per aquest motiu que per al llançament del nou àlbum no podien escollir cap altre indret que no fos Constantí, el punt de partida. És el tretzè, però no són supersticiosos i després de quatre anys des de l'última publicació, ara tenen ganes de portar els nous temes a dalt de l'escenari.

De moment, '1963' no està disponible a les plataformes digitals, però sí que s'ha editat en format disc i USB. En uns mesos també es podrà trobar en vinil. Sigui com sigui, Els Pets avisen: '1963' s'ha d'escoltar amb calma.