Constantí organitza el primer Campionat de Catalunya de clubs de tir amb arc en sala

Dia d'estrena al pavelló de Constantí amb la primera edició del Campionat de Catalunya de clubs de tir amb arc en sala. La proposta sorgeix com a tast previ al ja existent Campionat d'Espanya per equips.

El Club de Tir amb Arc de Constantí i la Federació Catalana de Tir Amb Arc han assumit l'organització d'aquest flamant esdeveniment, que ha comptat amb la presència de 110 arquers i arqueres provinents de 27 entitats.

Les converses entre la federació i el conjunt local van arribar a bon port perquè fos Constantí el punt escollit per dur a terme la cita inaugural. Tant el club com el municipi acumulen ja molta experiència organitzadora amb tornejos diversos del tir amb arc, tant de base com sènior. El d'aquest diumenge s'ha dirigit a participants de categoria absoluta.

Més enllà de la temporada sota sostre, no es descarta obrir el ventall internacional amb noves competicions situades al camp de futbol local, que compta amb els requisits tècnics necessaris segons els estaments del món del tir amb arc.