Constantí actualitza la normativa de convivència i civisme

A partir d'ara qui passegi el seu gos per Constantí haurà de portar una ampolla d'aigua per netejar l'orina. I qui vulgui desplaçar-se amb patinet elèctric haurà de tenir en compte un seguit de normes. Si no, poden ser sancionats amb multes entre 200 i 1.200 euros.

El ple d'aquest mes de febrer va aprovar per unanimitat la modificació de l'Ordenança de Convivència Ciutadana i aquestes són les principals actualitzacions. El document datava del 2008 i ara s'ha volgut adaptar a les situacions actuals.

Un ple on també es va posar sobre la taula el projecte de l'antic teatre auditori, on l'Ajuntament vol convertir-lo en un espai polivalent i en què, en aquest cas, es donava compte de l'inici de l'expedient per la contractació del servei de redacció de la modificació del projecte bàsic.

Un dels altres punts de l'ordre del dia va ser l'aprovació del conveni amb la Universitat Rovira i Virgili perquè es continuïn duent a terme les activitats d'extensió universitària per a la Gent Gran que es realitzen al Sindicat Agrícola.