Comencen les obres de reforma de la plaça Juan Ramon Jiménez de Constantí

L'Ajuntament de Constantí ha començat les obres de reforma de la plaça Juan Ramon Jiménez. És el centre neuràlgic del barri de blocs Centcelles. Una obra important que forma part d'un pla de millora microurbana en diversos carrers i places del poble.

Amb l'enderroc de l'antic paviment i l'eliminació d'una palmera del centre de la plaça han començat aquesta setmana les obres de reforma d'aquest punt central i neuràlgic dels blocs Centcelles de Constantí. És la plaça Juan Ramon Jiménez, el primer dels projectes de reforma que aquest any impulsa l'Ajuntament de Constantí, amb finançament propi en diverses places i carrers del municipi. La millora estètica de la plaça costarà 50.000 euros.

A mitjà termini l'Ajuntament també té previst renovar l'altra plaça del complex, la de Federico Garcia Lorca. I en les properes setmanes també començarà la reforma d'aquest carrer, just a tocar dels blocs Centcellers, el carrer dels Pallararesos. En aquest cas s'hi invertiran 129.000 euros per la renvoació de tots els serveis, el paviment i les voreres.

Abans de l'estiu, l'Ajuntament de Constantí també renovarà aquesta plaça la del Castell, just darrera de l'església. També aquesta altra, la plaça de la Raval de Sant Cristòfol. Les dues tenen el paviment en mal estat, en la majoria dels casos, per les arrels dels arbres.