Música i poesia en el segon treball en solitari de Joan Reig

El músic i compositor Joan Reig ens convida a endinsar-nos en el seu nou treball en solitari. Després de "La Culpa", ara fa tres anys, ens presenta "Bagatzem". Ens explica que el títol, un vocable propi de Constantí i el seu entorn per definir-nos un magatzem, defineix la voluntat del disc: un espai on el músic constantinenc ha compilat poemes i cançons forjats durant el confinament pandèmic. A diferència d’altres músics, ha obviat les xarxes per recloure’s en el seu interior en un exercici intimista que ara pren forma de disc.

El resultat, un treball en què Joan Reig alterna la faceta de vocalista i de rapsoda posant veu a vuit poemes i vuit cançons de collita pròpia. Un disc, a més, arrelat al territori i amb la participació còmplice de diversos músics de l’entorn constantinenc i tarragoní, començant per la producció del mateix, realitzada per Roger Conesa.

El disc es pot trobar en format digital i també físic, en aquest cas com a CD. Amant de l’essència del vinil, però, igual que en el seu primer disc, el segon treball en solitari de Joan Reig, també s’editarà en aquest format de col·leccionista en un futur.