Constantí - Pla de Santa Maria (4-2)

El Constantí no coneix la derrota a Tercera Catalana després de dues jornades amb 4 punts de 6 jugats. És l'estrena a casa d'un equip que guanya i que ho fa amb solvència.

6 minuts ha trigat Francisco José Martínez a aconseguir l'1 a 0, des de la frontal i rematant un córner botat des del cantó esquerre. L'estratègia ha donat els seus fruits per als groc-i-verds, que han ampliat distàncies al minut 12 i mitjançant un eficaç cop de cap de Coulibaly.

El Pla de Santa Maria, però, s'ha acostat amb el gol de Pérez poc més enllà de la mitja hora de partit i aprofitant una pilota morta dins l'àrea gran de Lluís. Abans del descans, Marc Sabaté ha protagonitzat el 3 a 1 enviant a gol un refús posterior a una altra acció a pilota aturada del Constantí, ara des de la banda dreta.

Asier ha fet el 3-2 per als de l'Alt Camp i Marc Domingo ha calmat els ànims amb el 4-2 definitiu (63')

Els constantinencs han competit amb un home menys durant gairebé 40 minuts per l'expulsió de Koulibaly. Ja al 90', Llauradó i Meléndez, local i visitant, també han marxat cap a vestidors abans d'hora. Un Constantí que jugarà dissabte al camp del Llorenç.