Constantí reforma el cementiri

L’estat de la coberta dels nínxols de la zona 'A' del cementiri de Constantí pateix moltes deficiències; per això han començat les obres de substitució de les teulades de la coberta. Es farà el sanejat d’arrebossats i se’ls pintarà del mateix color. També es preveu reparar possibles esquerdes. Es tracta d’una obra planificada dins del pla d’inversions del 2021-2023.

Els cost del projecte és de 30.000 euros i des de l’Ajuntament han tramitat una subvenció de la Diputació de Tarragona per sufragar l’actuació. Es preveu que a finals d’octubre, abans de Tots Sants, les cobertes de teula dels nínxols estiguin reformades.

Durant les pròximes setmanes començaran a construir un nou edifici de nínxols a la zona nova del cementiri, amb un pressupost aproximat de 35.000 euros. També es repararà la façana exterior, que actualment presenta problemes d’humitat. En aquest cas, el cost és de 9.000 euros.

D’altra banda, des del consistori ja s’han reunit amb els veïns i veïnes del carrer del Serapi per informar-los sobre la remodelació de la via. L’actuació començarà la setmana que ve.