Amazon obrirà a Constantí el mes vinent

El primer centre d'operacions d'Amazon a la demarcació de Tarragona entrarà en funcionament a partir de l'octubre. Gairebé està enllestit i, visualment, la nau impacta: 9.000   amb pàrquing inclòs i un mínim 90 professionals treballant-hi a temps complet.

L'oferta i la demanda generarà pics ocupacionals majors. En qualsevol cas, ja es tracta d'una nova oportunitat de feina per als veïns i veïnes aturats de Constantí, que fins aquest divendres poden inscriure's al procés de selecció mitjançant l'Oficina Municipal de Treball.

La nau d'Amazon oferirà servei als clients de la zona i forma part del Pla Parcial de desenvolupament del Polígon de Constantí iniciat el 2016. L'aterratge d'una empresa amb volums de facturació tan elevats com aquesta repercutirà positivament en les arques locals i facilitarà l'impuls d'altres projectes en benefici de la ciutadania.

El Polígon de Constantí acull 350 empreses. Una marca de transports preveu la seva arribada imminent a l'indret. Mentrestant, el consistori ultima la venda d'un solar municipal fruit del desenvolupament del Pla Parcial per facilitar així la instal·lació de nous agents econòmics al territori.