Constantí remodelarà el carrer del Serapi i construirà l'skatepark a finals d'any

La setmana que ve està previst que s’adjudiquin les obres de renovació de la pavimentació i els serveis del carrer del Serapi de Constantí i que a principis de setembre ja es puguin iniciar. Calculen que amb tres mesos estarà tot enllestit. Es tracta d’una intervenció integral reivindicada pels veïns i veïnes de la zona. Amb un pressupost de 200.000 euros, també s’aprofitarà per canviar l’enllumenat per un sistema més sostenible.

D’altra banda, en aquesta zona, entre el carrer Mossèn Ramón Bergadà i l’avinguda de Reus es preveu construir un skatepark i, al costat, una pista multiesporitva. Serà una zona lúdica per als joves del poble amb una partida de 100.000 euros.

La iniciativa va guanyar els pressupostos participatius de l’any passat. Es preveu també que aquest setembre es puguin iniciar les obres i que a finals d’any el disseny ja sigui una realitat.

pista skate

L’Ajuntament segueix treballant en el projecte de renovació dels carrers Major i Sant Pere. En les pròximes setmanes se’ls hi explicarà als veïns i veïnes per tal que puguin proposar millores i, a finals d’aquest any, si tot va segons el calendari previst, començaran les obres.