Constantí tindrà sala de vetlles a finals del 2022

La sala de vetlles de Constantí començarà a construir-se l'any vinent, si tot va bé. Aquest divendres s'ha aprovat el projecte.  És una de les propostes estrella del pla d'inversions de 7 milions d'euros de l'Ajuntament per als pròxims 4 anys. En aquest equipament s'hi destinaran 400.000 euros. Serà un edifici de planta baixa i amb un pati interior que donarà llum natural al recinte. Comptarà amb dues sales de vetlles amb accessos separats des del vestíbul. També contempla una zona d'aparcament i un espai enjardinat.

El govern local destaca la importància d'aquest equipament perquè satisfà una necessitat que fins ara no estava coberta a Constantí.  La sala de vetlles es construirà en un solar de 2.000 metres quadrats, ubicat a l’avinguda de les Forques a tocar del nucli urbà i a un quilòmetre del cementiri. 

Pel que fa al calendari, quan acabi el període d'exposició pública, es podrà treure a concurs el contracte d'obres. La construcció de l'edifici podria començar durant el primer semestre del 2022 i ser una realitat a finals de l'any vinent.