Cremen dues naus de gestió de residus a Constantí

Un incendi ha afectat aquesta tarda unes instal·lacions de gestió de residus al terme de Constantí, sense causar ferits, però sí danys materials. Han cremat dues naus de l'empresa Griñó Ecològics, ubicada a tocar de l'AP7 i dels termes municipals de Reus i La Canonja.

El foc s'ha originat al voltant de les 15 hores a una nau de granulats de plàstics i s'ha propagat a un segon magatzem d'envasos de pintura i dissolvents buits.

Les dues naus han cremat per complet i han obligat a activar més d'una vintena de dotacions dels Bombers. S'ha pogut estabilitzar al voltant de les 18 hores, però s'hi ha continuat treballant aquest vespre. 

Per tal de procedir a l'extinció del foc, els Bombers han entrat a treballar amb maquinària pesant en una de les naus, ja que l'estructura era de formigó. Es preveu que pugui donar-se per extingit al llarg d'aquesta nit.  L'operativa de l'empresa s'ha vist afectada, tot i que durant la tarda han continuat arribant alguns camions de càrrega fins a les instal·lacions.