Constantí fa bandera de la unitat per impulsar el pla d'inversions

Escenificació de la unitat a Constantí per impulsar el pla d'inversions de 7 milions d'euros per als pròxims quatre anys. Tot i l'àmplia majoria dels socialistes, el paquet de projectes s'ha acordat conjuntament amb els dos grups de l'oposició.

El govern fa bandera de l'entesa i l'oposició celebra que alguns grans projectes de municipi puguin tirar endavant. Hi van donar llum verda perquè inclou actuacions i equipaments que portaven als seus respectius programes electorals. D'altra banda, van avalar l'operació de crèdit de 4 milions i mig d'euros perquè la situació econòmica de l'Ajuntament està sanejada i és viable.

Ara bé, això no treu que hi hagin punts de vista diferents. Principalment, les discrepàncies són per la ubicació dels equipaments. Dos dels exemples són l'emplaçament de la sala de vetlles i la piscina coberta.

Junts, a més, també té dubtes amb el calendari de l'execució dels projectes i quins es prioritzaran. Tampoc veu del tot clar que es recuperi el projecte del Teatre Auditori com a centre cultural polivalent, mentre que Compromís sí que entén que inclogui múltiples funcions i equipaments.

Aquest és un dels projectes estrella del pla d'inversions, que se suma a les reformes de diversos carrers, l'ampliació i millora dels accessos del cementiri i la recuperació de la muralla. En el terreny esportiu, es construirà una nova pista multiesportiva i skatepark o la creació de rutes per fer a peu i en bicicleta.