Constantí renovarà els carrers Major i Sant Pere

L'Ajuntament de Constantí ha aprovat inicialment els projectes de renovació integral dels carrers Major i Sant Pere, dues vies importants del municipi que aviat canviaran la seva imatge. La inversió forma part del pla d'inversions aprovat recentment i que destinarà 1,8 milions en l'arranjament dels dos carrers.

Les millores van en dos sentits. Per un costat, l'aspecte més important és la substitució de la xarxa de sanejament que es troba en mal estat i el segon objectiu és l'adequació de la superfície. Es renovarà el paviment, suprimir les barreres arquitectòniques i adequar l'estètica.

Un tram del carrer Sant Pere serà de sentit únic

Els treballs seran més complexos al carrer Sant Pere, que canviarà d'aquesta manera. Bona part passarà a ser d'un sol carril i, seguint la línia del carrer Barcelona, adoptarà unes voreres més amples. Mentrestant, la renovació del carrer Major també suposarà un canvi d'imatge des de la plaça de les Escoles Velles fins a la rotonda de sortida a Tarragona.

Abans de treure a concurs el contracte de les obres, l'Ajuntament convocarà el veïnat dels carrers afectats per explicar el projecte i escoltar propostes de millora. Si tot va bé, la renovació podria ser una realitat a finals d'any o a inicis de l'any vinent.