Amazon obrirà un nou centre logístic a Constantí

Amazon establirà a Constantí un dels tres nous centres logístics que obrirà a Catalunya. Serà la segona nau operada pel gegant del comerç per internet al municipi del Tarragonès i s'estima que crearà uns 200 llocs de treball.

Constantí acollirà el primer centre logístic d'Amazon a Tarragona. Es preveu que a finals d'any la nova nau estigui enllestida, amb la voluntat de començar a treballar-hi de cara a la campanya de Black Friday, al novembre. Serà el segon punt d'operacions de la multinacional al municipi del Tarragonès, ja que actualment ja utilitza bona part d'aquestes instal·lacions de Kuehne+Nagel.

Ara, però, s'hi establirà amb la primera nau pròpia que ocuparà aquests terrenys logístics de més de 9.000 metres quadrats situats just a l'entrada del polígon des de la carretera de Constantí a Reus. Llogarà l'espai que està habilitant la constructora Goodman.

Constantí celebra la decisió 

amazon

El govern local celebra l'arribada d'aquesta gran marca i asseguren que es deu a la localització estratègica de l'àrea industrial i les seves connexions. L'Ajuntament afegeix que treballarà perquè l'ocupació que es creï sigui amb població local. Segons l'alcalde, Òscar Sánchez, s'estima que es puguin generar uns 200 llocs de treball. 

A més del punt de Constantí, Amazon també obrirà dos espais més a Catalunya per la seva activitat logística.