Pla d'inversió històric a Constantí: 7 milions d'euros

Suport unànime dels tres grups municipals de Constantí per impulsar una vintena de projectes per valor de 7 milions d'euros. El pla d'inversions hauria d'estar executat en un termini d'uns quatre anys i, segons el consistori, ha de ser un punt d'inflexió per al municipi.

De fet, la finalització del Teatre Auditori serà el projecte estrella d'aquest paquet d'inversions. L'esquelet de l'edifici està congelat des de fa una dècada i aviat hauria de ser realitat en forma de centre cultural polivalent. S'hi invertiran 2 milions d'euros d'aquest pla i, possiblement, també mig milió més provinent de subvencions. 

L'Ajuntament també apostarà per la renovació de diversos carrers. Per exemple, es destinaran 1,8 milions d'euros als carrers Sant Pere i Major. També canviarà la fisonomia el carrer Serapi. D'altra banda, el pla d'inversions permetrà la construcció de la sala de vetlles, el projecte executiu del nou complex esportiu amb piscina coberta i la construcció d'una pista poliesportiva amb skatepark a l'Avinguda Andorra.

També ha estat celebrada per l'oposició la partida de mig milió d'euros per rehabilitar la muralla i l'antic refugi. Aquestes són algunes de les actuacions més rellevants que s'efectuaran a mitjà termini. Mentrestant, altres inversions com la millora de la xarxa d'aigua dels carrers Falset i Girona ja estan en marxa.