Constantí contempla urbanitzar més terrenys al polígon

L’Ajuntament de Constantí continua desenvolupant el polígon industrial. Mentre es treballa en la urbanització del Pla Parcial Urbanístic 10, al seu costat també comença a prendre forma un altre espai. El plenari ha desencallat una futura intervenció a l’anomenat PPU-11, al nord del núcli de Constantí i també a tocar de la carretera TV-7211 que afecta 161.500 m2 de superfície. Majoritàriament, el 85%, són terrenys de l’empresa Tradilo que ara es volen endreçar.

L’aposta per ampliar la superfície de les parcel·les de 2.500 metres quadrats a 5.000, per igualar-les a les del PPU-10, un dels objectius de la modificació, va ser l’argument principal que va utilitzar Junts per quedar-se sol oposant-se a la modificació. Amb els vots favorables del PSC i Compromís per Constantí s’ha aprovat una modificació proposada pels promotors del pla i que ja té el vist-i-plau de la comissió d’urbanisme del Camp de Tarragona.

On no ha trobat complicitats el PSC és en la pròrroga del pla de Joventut. Mentre Junts ha optat per l’abstenció, Compromís hi ha votat en contra entenent que l’actual pla està obsolet. En resposta, des del govern s’ha assegurat que durant aquest 2021 se’n desenvoluparà un de nou.

Tot plegat en un plenari en què el PSC, a diferència del que han fet aquest partit en altres municipis, ha facilitat l’aprovació d’una moció contra la sentència de qui era alcalde d’Agramunt durant l’1-O que inclou també la demanda d’amnistia pels presos. Els socialistes han justificat la seva abstenció assegurant que fa falta diàleg i acord i que condemnen la violència de l’1 d’octubre.