Constantí engega un servei d'autobús gratuït amb destí a la platja

Constantí té tancada la seva piscina d'estiu com a mesura de precaució per evitar contagis de la Covid-19. Per contrarestar aquesta mancança l'Ajuntament ha engegat un servei de bus gratuït per apropar a la platja als veïns del municipi.

Els primers usuaris han pujat aquest matí al bus gratuït que ofereix l'Ajuntament de Constantí a les persones empadronades al municipi per anar a la platja de l'Arrabassada. És una iniciativa plantejada com a alternativa en tenir la piscina municipal tancada a causa de la Covid-19.

Des de l'Ajuntament s'informa que l'ús de la mascareta és obligatori dins del vehicle i durant tot el trajecte, i que els menors de 15 anys han d'anar sempre acompanyats per un adult. L’autobús surt cada dia des del carrer Jaume I, davant de l'escola Mossèn Ramon Bergadà, en direcció a la Platja de l'Arrabassada a les 9:30 i a les 16:00, i la tornada és a 13.00 i a les 20 hores. Les places de l’autobús són limitades i cal apuntar-se prèviament trucant al telèfon 977 52 00 79 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.