La prova més important de l'Èlia Canales

I sense l'arc ni la fletxa. L'aturada competitiva per la COVID-19 ofereix més marge de maniobra per a la jove esportista que, del 6 al 8 de juliol, se sotmetrà a la selectivitat. I ella, de gran, vol cursar Enginyeria Mecànica.

Reparteix el matí entre l'entrenament i l'estudi, i la tarda, entre l'estudi i l'entrenament. I no necessita cap toc de campana per saber quan és hora d'aparcar l'arc per fer front als llibres, el portàtil, la tauleta i la calculadora. La selectivitat de l'Èlia Canales se celebrarà a Madrid perquè ella ha cursat el cicle previ al Centre d'Alt Rendiment. Amb menys temps que qualsevol alumne no esportista, té clar que la futura Èlia enginyera passa per davant de l'Èlia arquera. Tots tenim assignatures preferides i odiades, també l'arquera de Constantí; amb l'arc i la fletxa no sap què són els nervis.

elia estudia

El contacte telemàtic amb els professos és gairebé tan constant com amb els tècnics de la Federació Espanyola de Tir amb Arc tot i que la temporada continua penjada a l'espera de resoldre un calendari farcit d'interrogants. Els Jocs Olímpics van ajornar-se i el classificatori podria ser únic, l'any vinent i a París. Un cup permet que Canales treballi almenys la tècnica a curta distància.

elia tir

El mes de març, dies després del decret d'estat d'alarma, Èlia Canales va tornar sobtadament de Turquia on va dur a terme una concentració amb la selecció espanyola. Plata als Jocs Olímpics de la Joventut i col·leccionista de medalles nacionals i internacionals, Tòquio 2021 pot esperar una mica més que les proves d'accés universitari del mes vinent. Molta sort!!