Els pagesos de Constantí desinfecten els carrers

 La solidaritat durant la crisi sanitària és constant a gairebé tots els sectors de la societat, també l'agrícola, que posa a disposició la seva maquinària i el seu equip humà per acabar amb el virus.

Constantí tira de recursos propis per garantir la desinfecció dels carrers del municipi. Els encarregats de fer-ho són els pagesos de la cooperativa agrícola, que aporten la seva maquinària i també el personal per poder dur a terme aquesta tasca.

PER TORNS

Dos cops per setmana i per torns organitzats des de la pròpia cooperativa, els pagesos de la localitat del Tarragonès surten al carrer a primera hora del mati per ruixar amb clor la via pública. Aquest matí són dos els equips que desinfecten els carrers de Constantí. Ressegueixen els carrers del nucli històric i s’apropen sobretot a les zones més concorregudes com supermercats i altres serveis.

Els pagesos realitzen aquesta tasca amb el consentiment i la complicitat del consistori constantinenc. De fet, els tractors que desinfecten els acompanyen membres de la brigada municipal.