Els voluntaris de Constantí ja han ajudat més de 400 veïns majors de 75 anys

Sota la coordinació de l'Ajuntament, els inscrits a la iniciativa vetllen pel bon estat del grup poblacional més vulnerable enmig de la greu crisi sanitària.

La Jennifer i l'Andrea formen part d'un equip assistencial de 24 voluntaris que van respondre a la crida municipal per fer front, des de Constantí, a la greu crisi. La localitat es reparteix entre quatre zones i el regidor responsable comunica quan existeix alguna necessitat bàsica com, per exemple, fer la compra d'una persona amb patologies de salut o amb mobilitat reduïda. El grup visita la persona gran, rep els diners i efectua la comanda. El veí no pateix cap risc innecessari i, sobretot, rep l'escalf en un dels moments, possiblement, més necessaris de la nostra història recent.

Vigilen amb cura els protocols sanitaris abans d'entrar en contacte amb els receptors del servei. Una bossa especial, mascaretes i guants. Aliments i també medicaments o qualsevol altra necessitat bàsica. Des de l'Ajuntament, mentrestant, s'ha creat també una comissió de seguiment de les visites per controlar el desenvolupament de l'activitat.

El telèfon d'urgència 977 520 521 funciona de dilluns a divendres. Fora de l'horari establert cal comunicar-se amb la Policia Local de Constantí (977 524 001).