El PSC de Constantí se suma al rebuig del 155 amb PDeCAT, ERC i ICV

Només el regidor del Partit Popular de Constantí va votar aquest dimecres en contra de la moció de l'Associació de Municipis per la Indepndència i l'Associació Catalana de Municipis per rebutjar l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. Els socialistes s'hi van sumar, després que la setmana passada ja s'haguéssin posicionat contra l'empresonament dels presidents de l'ANC i Òmnium, a favor de l'escola catalana i contra la violència policial de l'1 d'octubre. Llavors es van queixar però de no poder consensuar les mocions amb els grups d'Esquerra, PDeCAT i Iniciativa.

 

Aquest cop si que va fer possible i per això, a última hora el PSC va retirar una moció pròpia que havia presentat i es va sumar al text dels independentistes i Iniciativa. La consigna clau va ser retirar el suport a l'aplicació dels resultats del Referèndum de l'1 d'octubre com estableixen la Llei del Referèndum i de Transitorietat Jurídica i fundacional de la República. 

Una sessió que va comptar novament amb retrets del públic que omplia la sala quan parlava el regidor del Partit Popular, que va considerar les mocions basades en fets falsos. El Ple va acabar amb l'aplaudiment dels assistents, molts més dels que habitualment assisteixen a les sessions ordinàries.