Demanen als donants de sang que s'apuntin prèviament abans de fer la donació

El Banc de Sang i Teixits de Tarragona continua amb la seva gira per la demarcació per recollir reserves donada la situació excepcional provocada pel coronavirus. Aquest divendres, una trentena de persones van acostar-se al Pavelló Poliesportiu de Constantí per donar sang. Es tracta d’una campanya especial per augmentar les reserves i garantir l’assistència sanitària als hospitals.

Per participar en aquestes donacions en la situació actual, el Banc de Sang ha habilitat un sistema de reserves online per controlar l’aforament de les persones que acudeixen als centres.  

EL CORONAVIRUS NO ES TRASMET PER LA SANG

El Banc de Sang és el responsable de tenir els components sanguinis a tota Catalunya i realitza diverses campanyes de donació. Es demana que la gent tingui un bon estat de salut per realitzar aquestes donacions i, a més, recorda que el coronavirus no es transmet per la sang.

El Banc de Sang fa una crida a continuar amb les donacions, però amb el nou sistema de reserves online, per garantir les mesures de seguretat.

Les reserves de sang a Catalunya es troben en un estat òptim. Malgrat això, el Banc de Sang i de Teixits necessita 700 donacions diàries per mantenir els nivells.