La plana major del tir amb arc català se cita a l'Anella Mediterrània de Camp Clar

Prop d'un centenar d'arqueres i arqueres, entre elles la jova constantinenca Èlia Canales, han competit a la primera tirada a l'aire lliure de la Lliga Catalana de tir amb arc, organitzada pel Club de Tir amb Arc Constantí. S'ha comptat amb 21 clubs que han competit al mateix espai seu de l'especialitat durant els Jocs Mediterranis del 2018.

Èlia Canales és una de les principals promeses de la disciplina i no tan sols al territori perquè formarà part de la selecció espanyola a l'Europeu i a la Copa del Món, on buscarà plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio que se celebraran aquest estiu. El torneig continental se celebrarà a Antalya (Turquia), del 20 al 26 de maig. Pel que fa a la Copa del Món hi haurà diferents parades: la mateixa Antalya, Berlín, Shangai i Guatemala. 

Aquesta va ser la primera de les quatre jornades previstes a la Lliga Catalana, sessió preparatòria també per als grans premis d'Espanya que es desenvoluparan a Valladolid, Lleida, Toledo i Madrid. La temporada local del Club de Tir amb Arc Constantí s'acabarà amb el Campionat d'Espanya, el mes de juliol, a Sabiñánigo.