Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Una placa i una exposició recorden el segle d'escola pública a Constantí

Constantí ha destapat aquest dilluns al matí la placa commemorativa dels 100 anys de l'Escola Pública al municipi que es celebra just aquest dilluns 20 de gener. Un segle de vida de les Escoles Velles que també es recorda ara a través de l'òptica fotogràfica amb un recull d'imatges històriques que es pot veure a la plaça que duu el mateix nom.

La inauguració de la placa i de l'exposició ha anat a càrrec del director dels serveis territorials d'ensenyament, Jean-Marc Segarra; la comunitat educativa del centre, l'alcalde de Constantí i regidors del consistori. En els parlaments s'ha destacat la importància de l'escola al municipi i també s'ha recordat com va ser el dia de l'obertura.

Tot plegat s'ha fet després de l'Ofici Solemne en honor a Sant Sebastià i la benedicció de les coques. La festa del centenari de l'Escola Pública també ha comptat amb el ball de lluïment dels elements del seguici festiu.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ