Constantí incrementarà els passis de les escenes del Pessebre Vivent itinerant

La seva estrena va ser un èxit i enguany tornarà amb escenes renovades i accentuant l'esperit innovador. Constantí prepara la segona edició d'un Pessebre Vivent itinerant que comptarà amb un centenar de participants i que aplegarà als carrers prop de 2.000 visitants del territori. Enguany es faran quatre passis per escena i no pas dues com l'any anterior.

La resposta ciutadana del 2018 va superar totes les expectatives i els responsables de la proposta van assumir el repte de repetir l'experiència i, fins i tot, millorar-la. No hi haurà guies sinó un plànol informatiu que situarà els espectadors pels carrers del nucli antic, tots ells pròxims, per facilitar el desplaçament entre les sis escenes existents. Des de l'Anunciació al Mercat i l'Hostal, passant per la Casa dels Pastors, el Bé i el Mal i el Sopar de Nadal. Les representacions començaran a les 18 hores, a la plaça dels Drets Humans, i viuran el seu darrer plat fort a les 21 hores, a la Pista d'Estiu. El 26 i el 28 de desembre. Possiblement amb més visitants que l'any passat en què Constantí va rebre prop de 1.500 persones. I amb quatre passis i no pas dos com fins ara.

Tot plegat sota l'organització de l'Ajuntament i l'Associació d'Amics del Teatre de Constantí, històrica entitat recuperada recentment sota el nom afegit de Les Forques. Avancen que hi haurà sorpreses: seran fidels als textos però es permetran llicències per provocar el somriure dels assistents.

El Pessebre Vivent Racons de Contantí comptarà amb uns 100 actors i actrius repartits per altres punts del municipi com la plaça de l'Hospital, el Carrer Sant Vicenç i el Raval de Sant Cristòfol.