Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Garantir les pensions i desencallar el Corredor del Mediterrani, prioritats del PSCDesenvolupar el tram del Corredor Mediterrani entre Vandellòs i Vila-seca és un dels punts prioritaris del PSC al territori. Ho reconeix el candidat al Congrés de la circumscripció de Tarragona, Joan Ruiz, per bé que ho situa al mateix ordre que, per exemple, garantir el sistema de pensions.

Una de les infraestructures que Ruiz ha seguit de prop és el Túnel del Coll de Lilla, que considera que ha reiniciat el govern socialista en els últims mesos. Reconeix que els diners ja hi eren, però que moltes actuacions s’haurien d’haver fet abans.

El candidat dels socialistes s’ha mostrat preocupat pel futur del sistema de pensions en un hipotètic govern de la dreta espanyola amb VOX. Joan Ruiz promet que lligaran la pujada de les pensions a l’IPC i en un percentatge superior a les mínimes.

Són objectius d’uns socialistes que es veuen guanyadors i al govern. De fet, asseguren que són l’única opció per no fer un pas enrere amb un govern de dretes amb ministres orgullosos de ser franquistes.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ