Torra, Mas i Puigdemont protagonitzen l'acte central de Junts per Catalunya

A dos dies de tancar la campanya electoral per les generals, Junts per Catalunya va omplir aquest dimecres el Teatre Metropol de Tarragona. Un acte central de campanya en què des de la formació es va demanar el vot per a defensar el mandat de l'1 d'octubre a Madrid i per dificultar possibles pactes perjudicials per a Catalunya.

Amb la presència de manera física de dos presidents de la Generalitat, Quim Torra i Artur Mas, i amb la virtual de Carles Puigdemont en directe des de Waterloo per tancar l'acte, Junts per Catalunya va omplir aquest dimecres el Teatre Metropol de Tarragona en el seu acte central a la demarcació de cara a les eleccions generals d'aquest diumenge.

Unes eleccions en què la formació independentista va assegurar que la seva presència a Madrid és totalment imprescindible per a defensar el mandat de l'1 d'octubre i per a impossibilitar tant un govern del tripartit de dretes com un de format per Ciutadans i un Partit Socialista que creuen que no dubtarà en tornar a aplicar l'article 155 contra Catalunya.

L'acte va comptar amb la presència de tots els membres de la llista per la demarcació, a més de figures importants de les diferents etapes del partit a Tarragona, tant en l'àmbit nacional com municipal. Des d'aquest darrer es va defensar la importància de Tarragona en el procés de transició nacional.

Una llista per Tarragona que encapçala Josep Rull, empresonat a Soto del Real, però present en tot moment en un acte en que el seu número 2 a la llista, Ferran Bel, va fer una darrera crida a l'electorat a no fer cas de les enquestes.

Una crida que també va fer des de Waterloo Carles Puigdemont, que va demanar el vot per a aquells que, segons ell, se l'han jugat per Catalunya en els darrers anys