Iceta espera doblar els resultats del PSC a la demarcació

Amb l'objectiu de com a mínim doblar resultats respecte ara fa quatre anys a la demarcació de Tarragona. D'aquesta manera va presentar el primer secretari del PSC Miquel Iceta la candidatura socialista al Congrés a Torredembarra. Iceta va carregar tant contra el tripartit de la dreta com contra els independentistes pel seu bloqueig als pressupostos.

Com l'únic partit capaç de fer de barrera al tripartit de la dreta format per Partit popular, Ciutadans i VOX. Així va presentar aquest dimarts a Torredembarra la candidatura del PSC el seu primer secretari Miquel Iceta, que va fer campanya al Baix Gaià acompanyat del cap de llista dels socialistes al Congrés Joan Ruiz i l'alcaldable a les municipals torrenques Valeriano Pino.

Un Iceta que en la seva trobada amb els militants socialistes torrencs també va carregar contra els partits independentistes pel seu bloqueig als Pressupostos Generals de l'Estat que, va remarcar, han fet que la demarcació de Tarragona hagi vist com es paralitzaran determinades inversions que espera es puguin engegar un cop els socialistes tornin a governar. Per tot això creu que els socialistes obtindran un gran resultat a la demarcació.

Un Iceta que també va destacar la feina feta pels socialistes torrencs nivell municipals en els darrers quatre anys i va mostrar la seva esperança per guanyar les eleccions al municipi.