Les inundacions a Baix a Mar protagonitzen un nou enfrontament polític a Altafulla

26 Setembre 2023
El govern local va explicar que el barri compta amb molts embornals falsos, que no estan canalitzats, i que té la voluntat de connectar-los durant aquest trimestre. Alternativa Altafulla ho considera insuficient.
Altafulla

Veïns de Baix a Mar d'Altafulla urgeixen actuar contra les inundacions

25 Setembre 2023
S'han concentrat aquest dissabte a la tarda per protestar per la situació que viuen quan plou intensament. La plataforma d'afectats per les inundacions critica l'estat de la canalització i demana solucions urgents.
Altafulla

Altafulla viu la tradicional Baixada de Trastos dels Diables

25 Setembre 2023
És un dels actes que va quedar suspès per la pluja durant els dies de la festa major petita i que va quedar ajornat fins aquest diumenge.
Altafulla

El nou carrer de Dalt prioritzarà els vianants i s'enllestirà abans de l'estiu que ve

21 Setembre 2023
La reforma començarà a finals d'any, evitant perdre la subvenció del Pla d'Acció Municipal de la Diputació. L'obra està pressupostada en 700.000 euros.
Altafulla

L'aigua inunda part de la zona marítima d'Altafulla

20 Setembre 2023
L’aiguat de les tres de la matinada ha provocat inundacions i no ha estat fins tres hores més tard que el canal i les escomeses d’evacuació han pogut absorbir l’aigua i normalitzar la situació.
Altafulla

Altafulla projecta una xarxa de cinc camins escolars

18 Setembre 2023
El projecte de l'Escamot Cooperativa i l'Ajuntament es va presentar dissabte en l'audiència pública. Les primeres intervencions les executarà l'alumnat dels centres.
Altafulla

La Joves trenca el malefici del pilar de vuit a Altafulla

18 Setembre 2023
Els vallencs el van descarregar per primera vegada des de fa segle i mig a la plaça del Pou d'Altafulla. Els vermells van completar el mític castell i ,a més, van carregar el 2d8sf.
Altafulla

La Fira Gastronòmica de les Cultures torna a Altafulla quatre anys després

18 Setembre 2023
La 20a edició de la cita va comptar amb una desena de parades que van oferir plats típics de punts com el Marroc, Corea, Romania o Argentina.
Altafulla

El carrer d'accés a l'escola del Roquissar serà de sentit únic

15 Setembre 2023
És una de les mesures per promoure una mobilitat sostenible prop de les escoles que dibuixa el disseny del pla de camins escolars. Aquest dissabte, l’equip de govern el presentarà en audiència pública.
Altafulla

Estudien amb sondes la platja per saber on va a parar la sorra

12 Setembre 2023
S'emmarca en el conveni entre l'Ajuntament i la UPC que ha de donar respostes al problema de la regressió de la platja i suggerir solucions.
Altafulla

Bastoners, foc i esport, a la Petita d'Altafulla

12 Setembre 2023
Es va celebrar la 25a Pujada a l'Ermita, la 12a Trobada de Colles Meridionals de Bastoners i el correfoc dels Diables d'Altafulla, entre d'altres.
Altafulla

El Faustina porta teatre a bord del trenet turístic

12 Setembre 2023
La segona edició del festival de microteatre d'Altafulla va escenificar teatre de petit format a espais com la Vil·la Romana dels Munts i també al trenet turístic.
Altafulla

Altafulla celebra la Diada en petit comitè al Clot del Torrell

11 Setembre 2023
Una tradició que enguany ha comptat amb un minut de silenci previ en record de les víctimes del terratrèmol del Marroc i de l'atropellament ferroviari a Montmeló.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…
0
0
0
s2sdefault