Altafulla celebra el Carme sense l'arribada per mar de la imatge

17 Juliol 2024
El Barri Marítim va passejar la imatge de la Mare de Déu pels seus carrers, però aquesta no va arribar per mar com era costum.
Altafulla

La Diada de les Cultures torna a veure gamma extra

15 Juliol 2024
Va ser amb la torre emmanillada dels Castellers de Vilafranca. La Colla Vella va completar una diada amb els dos bàsics de nou i el 5 de 8, els Xiquets de Tarragona van repetir 3 folrat i 5 de 8.
Altafulla

La biblioteca d'Altafulla estrena sala infantil

11 Juliol 2024
L'espai compta amb noves zones per facilitar l'accessibilitat als lectors i ha estat ampliat i aïllat. Els dos primers dies l'han visitat una cinquantena de persones i s'han realitzat més de 100 préstecs.
Altafulla

El FIM d'Altafulla aposta pels instruments de corda i la música de cambra

10 Juliol 2024
La 37a edició del festival, que espera omplir gairebé a tots els concerts, torna amb una forta aposta per la diversitat musical i instrumental.
Altafulla

La lectura arriba a la platja

04 Juliol 2024
Altafulla activa el servei de Bibliomar al parc de Voramar. Estarà actiu de dilluns a divendres totes les tardes fins al 30 d'agost.
Altafulla

Altafulla torna a tenir piscina d'estiu

03 Juliol 2024
Durant aquest hivern s'ha adequat l'equipament, que l'any passat va romandre tancat per les pèrdues d'aigua que patia. Les obres han costat gairebé mig milió d'euros. La piscina obrirà cada dia fins a l'11 de setembre.
Altafulla

Altafulla tindrà una platja en condicions aquest estiu per una aportació de 4.000 m³ de sorra

01 Juliol 2024
S'ha aprofitat que Costes està extraient sorra de Torredembarra per demanar una aportació suficient per tenir la platja llesta. Paral·lelament, s'espera que aquest juliol l'Estat liciti la redacció del projecte de l'espigó, la solució definitiva als problemes…
Altafulla

8.000 persones passen per la renovada Nit de Bruixes

01 Juliol 2024
La Nit de Bruixes d'Altafulla ha tornat i ho ha fet amb força amb 8.000 visitants, segons l'organització. Ha estat una bona edició marcada pel canvi de localització a la zona de les Eres.
Altafulla

Altafulla reactiva 350 places d'aparcament

26 Juny 2024
Ja torna a estar operatiu l'aparcament dissuasiu a la zona del Puntet d'Altafulla que, juntament amb la zona que toca amb l'estació de trens, sumen un total de 350 places per a vehicles.
Altafulla

Joan Rion es jubila a ritme de jazz amb un gran homenatge a l'Institut d'Altafulla

21 Juny 2024
L'acte ha comptat amb la participació d'exalumnes i exmembres de la Jazzorquestra, la gran creació de Rion. També de la regidora d'Educació, Eva Martínez.
Altafulla

Els alumnes dissenyen l'entrada a La Portalada

18 Juny 2024
Els escolars de sisè han presentat les maquetes que han dissenyat al llarg del curs. Serviran de base perquè l’Ajuntament dissenyi la futura urbanització de l’espai que dona accés a l'escola La Portalada.
Altafulla

La Nit de Bruixes surt de la Vila Closa

18 Juny 2024
La 24a edició se celebrarà el 28 i 29 de juny i arriba amb novetats. La principal és l’emplaçament, que, a causa de les obres, s’ubicarà fora de la Vila Closa.
Altafulla

Altafulla homenatja els seus esportistes campions

17 Juny 2024
El consistori va reconèixer els mèrits esportius de la subcampiona del món en BMX, Mia Ayats, i dels diferents equips del Centre d'Esports Altafulla de futbol i del Club Bàsquet Altafulla.
Altafulla

Vuit de cada deu propietaris defensen el canvi a Altafulla

14 Juny 2024
L'Ajuntament d'Altafulla ha rebut 32 al·legacions positives a l'expedient de canvi de terme amb Tarragona i només una en contra. Ara aquestes es traslladaran a l'Ajuntament de Tarragona.
Altafulla

Eloi Duran serà el cap de cartell de l'Altacústic

11 Juny 2024
El festival de música emergent d'Altafulla se celebrarà el 19 i 20 de juliol i també comptarà, entre altres, amb la Ludwig Band, Paula Valls, Guineu o Xarim Aresté.
0
0
0
s2sdefault