Montblanc no deixa passar la diada sense l'entrega de la rosa

23 abril 2024
El 23 d'abril, com marca la tradició, Sant Jordi ha entregat la rosa a la Princesa en un dels actes simbòlics de la Setmana Medieval. El ritual, però, enguany s'ha repetit en altres ocasions.
Montblanc

Llibres, roses i Setmana Medieval són una combinació guanyadora

23 abril 2024
La plaça Major de Montblanc ha acollit una gran parada de llibres i diverses de roses. La diada quedarà completada amb l'Entrega de la Rosa d'aquesta tarda.
Montblanc

Els veïns de Lilla no defalleixen i tornen a tallar el túnel

22 abril 2024
Ho han fet aquest dilluns al matí i ho repetiran els dos pròxims. Continuen reclamant el pagament de les indemnitzacions i esperen que, bloquejant el pas de camions, el Port de Tarragona s'uneixi a la seva reivindicació.
Montblanc

Montblanc es vesteix medieval amb un cant a l'amor lliure

22 abril 2024
L'espectacle de l'entrega de la rosa al Foradot, ple de balls i color, ha estat un dels actes més multitudinaris, encapçalats per la representació de la Llegenda i l'espectacle Dracum Nocte.
Montblanc

Riuades de gent durant els primers dies de la Setmana Medieval

22 abril 2024
Els espectacles de pagament van exhaurir entrades i la representació de la Llegenda de Sant Jordi va omplir novament les dues sessions.
Montblanc

Montblanc es transporta a l'Edat Mitjana

19 abril 2024
Montblanc ja ho té tot a punt per endinsar-se en una nova edició de la seva Setmana Medieval. L'acte inaugural d'avui donarà pas a dos caps de setmana de festa.
Montblanc

El Camp de Futbol de Montblanc ja és accessible

18 abril 2024
Permetrà que aficionats del club amb mobilitat reduïda puguin accedir a la graderia. També serà útil per als cotxets dels infants.
Montblanc

L'Ajuntament no dona permís a l'exalcalde Andreu per refer la pintada

18 abril 2024
És el mural de suport a Puigdemont que Andreu va pintar a la paret del col·legi Mare de Déu de la Serra el passat cap de setmana. L'alcade Pallissó argumenta que no és un espai per fer-hi campanya electoral.
Montblanc

La rotonda d'accés a l'autopista, a Montblanc, tindrà un segon carril

17 abril 2024
Ha d'ajudar a resoldre el tap de vehicles que es forma els dies d'operació tornada quan molts visitants de la Costa Daurada fan el trajecte cap a Lleida o l'Aragó.
Montblanc

Verallia congela l'ampliació de la fàbrica de Montblanc

16 abril 2024
Tot i formar part del pla estratègic del 2022 al 2024, l'empresa ajorna la construcció d'un segon forn a causa del descens de la demanda d'envasos de vidre.
Montblanc

Montblanc tindrà servei de grua

16 abril 2024
L'Ajuntament destaca que s'actuarà només en casos estrictament necessaris i serà potestat de la Policia Local activar-la.
Montblanc

Andreu critica que s'hagi esborrat el mural de Puigdemont i no altres

16 abril 2024
El regidor de Montblanc Progressa respon a les declaracions de l'alcalde i li retreu que hagi aplicat "censura" per aquesta pintada i no s'hagi fet el mateix amb altres que s'han pintat al mateix mur.
Montblanc

Així era la versió medieval de la plaça Major de Montblanc

15 abril 2024
Tothom qui hi passi podrà conèixer com era al segle XIV. Aleshores es deia plaça del Mercadal i acollia part de l’activitat econòmica de la vila amb fires i mercats. És la tercera parada de la Ruta Virtual de la Setmana Medieval.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…

0
0
0
s2sdefault