La totalitat dels ajuts per la riuada podria arribar aquesta tardor

22 Octubre 2021
Algunes poblacions ja han rebut el 50% de la Generalitat, però tots estan pendents de la transferència de l'altra meitat compromesa per l'Estat i que ara està en mans de l'administració catalana.
Montblanc

Els afectats per la riuada, decebuts amb les administracions

22 Octubre 2021
Els veïns que van patir danys per la riuada han intentat recuperar les seves propietats. Ho han hagut de fer pràcticament sols, ja que no han rebut ajuts de la Generalitat ni de l'Estat.
Montblanc

Montblanc ingressa mig milió d'euros per la venda d'uns terrenys

21 Octubre 2021
Prop de 10.000 m2 que es dedicaran a una nova empresa, concretament dedicada a les estructures de formigó. L'Ajuntament ha venut un terreny del polígon Plans de Jori i que dona aire a la tresoreria local.
Montblanc

Montblanc estrena programació cultural per a la tardor

14 Octubre 2021
Es tracta d'un programa d'actes que aglutina activitats que les entitats de Montblanc ja feien durant aquests mesos. L'objectiu és promocionar-les de manera conjunta
Montblanc

Catifa vermella a Montblanc per estrenar "Las leyes de la frontera"

11 Octubre 2021
La pel·lícula de Daniel Monzón es va enregistrar diverses escenes a la capital de la Conca de Barberà i ara el director ha presentat el projecte acabat al cinema del Casal Montblanquí.
Montblanc

Clickània exhaureix entrades durant el primer cap de setmana

10 Octubre 2021
L'arrencada del festival augura una bona afluència, que podria acostar-se a les 10.000 persones en els sis dies que durarà.
Montblanc

Clickània torna dissabte

07 Octubre 2021
Montblanc recupera una de les fires de tardor que l'any passat va quedar en paper mullat per la pandèmia. Torna el festival de clicks de playmobil i ho fa amb construccions dignes de ser admirades.
Montblanc

El Rally escalfa a Rojals

07 Octubre 2021
Dijous vinent comença el Rally Catalunya-Costa Daurada amb Salou com a punt central de la prova, però algun dels participants, el Toyota d'Elfyn Evans, ja s'ha deixat veure pel territori, concretament a Montblanc.
Montblanc

Preocupació a Montblanc per la salut econòmica municipal

30 Setembre 2021
El tancament de l'exercici 2020 deixa un romanent negatiu de prop d'un milió d'euros i el segon trimestre d'enguany es tanca amb un endarreriment important en el pagament a proveïdors.
Montblanc

El Logis Montblanc podria generar 1.700 llocs de treball

30 Setembre 2021
CIMALSA, empresa pública de la Generalitat, admet que ja hi ha tres empreses logístiques interessades a ubicar-se als primers terrenys que s'estan comercialitzant.
Montblanc

S'enderrocaran les naus afectades per l'incendi al magatzem de Rifacli

29 Setembre 2021
L'Ajuntament manté acordonat el perímetre dels edificis, ja que hi ha perill d'ensorrament.
Montblanc

La tornada de Terrània apropa gairebé 4.000 visitants a Montblanc

27 Setembre 2021
La ceràmica s'ha retrobat de nou a l'església i el claustre de Sant Francesc després del parèntesi pandèmic. Menys ceramistes i menys visitants que de costum, però el volum de vendes generat ha estat bo.
Montblanc

Junts per Montblanc vol una auditoria externa abans de pactar pressupostos

24 Setembre 2021
Junts per Montblanc demana una auditoria externa per conèixer la situació econòmica de l'Ajuntament abans de començar a parlar de pressupostos.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…

0
0
0
s2sdefault