Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Aprodisca amplia la seva residència

21 Febrer 2020
Reduir la llarga llista d'espera per poder acollir nous residents és el motiu de l'ampliació de l'espai existent a Montblanc. Permetrà que sis persones més amb discapacitat intel·lectual tinguin l'opció de fer el pas cap a una vida més independent.
Montblanc

El trencament d'Andreu amb ERC no comportarà canvis al govern de Montblanc

20 Febrer 2020
L'equip de govern a l'Ajuntament de Montblanc assegura que la baixa de l'alcalde com a militant d'Esquerra Republicana no afectarà al dia a dia del govern. Així ho esperen també els regidors de l'oposició.
Montblanc

Conflicte laboral a la planta de MAHLE a Montblanc per l'acomiadament d'un treballador

20 Febrer 2020
Els sindicats denuncien que l'empresa ha fet fora aquest mes un treballador per l'acumulació de baixes mèdiques i el Comitè d'Empresa no en tenia constància. Es negaran a fer hores extres com a mesura de pressió.
Montblanc

La Riuada Solidària de Montblanc recapta 42.621 euros per als damnificats de l'aiguat

20 Febrer 2020
Un cop aprovades i presentades les bases definitives ara s'obre el període per presentar els projectes que optaran a les ajudes, que s'allargarà fins al 20 de març. Esperen resoldre la distribució dels fons durant la primavera.
Montblanc

Josep Andreu deixa Esquerra

19 Febrer 2020
L'alcalde de Montblanc, històric militant, ha decidit donar-se de baixa del partit. Així ho ha confirmat en declaracions a TAC12. Andreu deixa la militància al partit després de gairebé trenta anys.
Montblanc

El llibre montblanquí sobre els jaciments de la zona de la Lloera

17 Febrer 2020
Pretén donar a conèixer aquests jaciments que en les seves lloses hi havia fòssils d'animals marins.
Montblanc

Els treballadors del Centre Aprodisca comencen a treballar al cementiri de Montblanc

13 Febrer 2020
A partir d'ara s'encarregaran del manteniment, la jardineria i la vigilància. Una forma d'integrar als usuaris del centre a la societat i al mercat laboral. Durant la legislatura es completaran una sèrie d'obres al cementiri.
Montblanc

Montblanc obre una bústia ciutadana

10 Febrer 2020
La finalitat és que el veïns puguin dir-hi la seva, ja sigui en forma d' incidències o bé, de propostes de millora. La idea és, també que puguin tenir un contacte directe amb l'Ajuntament sense haver de fer un procediment oficial més complex.
Montblanc

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca aposta pels productes autòctons

07 Febrer 2020
L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà es reactiva després de gairebé dos anys d'inactivitat. I ho fa vinculada a l'associació d'hostaleria de la província de Tarragona.
Montblanc

Alumnes de la Conca de Barberà aprenen nocions sobre primers auxilis

07 Febrer 2020
És molt important que els joves tinguin nocions bàsiques de protecció per poder actuar en una situació de risc. Per aquest motiu l'Oficina Jove de la Conca de Barberà imparteix sessions a centres educatius de la comarca sobre primers auxilis.
Montblanc

El Carnaval de Montblanc es presenta fent sàtira del sistema judicial

06 Febrer 2020
La programació dona continuïtat als actes de les darreres edicions que començaran dijous amb el carnaval a les escoles, mentre que el Carnestoltes arribarà dissabte al migdia després de la xocolatada.
Montblanc

Montblanc comença l'enderroc de l'edifici del Kursaal

04 Febrer 2020
Això permetrà recuperar un altre tram de muralla i també reconstruir el portal d'entrada al carrer Major en una de les actuacions més importants fetes al recinte emmurallat.
Montblanc

Els detalls encara amagats de la Muralla de Montblanc

04 Febrer 2020
Quan la recuperació del Portal de Sant Francesc estigui enllestida ja podrem tenir una idea gairebé perfecta de com era el recinte emmurallat de Montblanc. Hem parlat amb un dels arquitectes responsables per fer-nos una idea de l'estat de la muralla…

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…

0
0
0
s2sdefault
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ