Montblanc proposa instal·lar un semàfor que acabi amb el problema de la rotonda

29 Setembre 2022
Genera dificultats per l'entrada i sortida de vehicles pesats d'una fàbrica. La proposta del consistori és ubicar-hi un semàfor que ja ha demanat a trànsit.
Montblanc

Respira Montblanc ofereix 46 noves activitats turístiques

28 Setembre 2022
La vila ducal comptarà a partir d’ara amb un nou catàleg en línia on les empreses adherides a la iniciativa Respira Montblanc proposen les seves activitats i creen paquets conjunts amb allotjaments del municipi.
Montblanc

Terrània atreu uns 4.000 visitants

26 Setembre 2022
Protagonisme per a la ceràmica en una nova edició del Festival Internacional Terrània. Un punt de trobada d’artesans que, tot i deixar xifres inferiors a les de 2021, s’ha tancat amb sensacions de retorn i consolidació.
Montblanc

Terrània ja és aquí

23 Setembre 2022
Montblanc prepara l'edició número 19 del festival internacional de ceràmica, que arrenca la tarda d'aquest divendres i que compta amb la participació d'una trentena de ceramistes d'arreu d'Europa.
Montblanc

El govern de Montblanc proposa una rebaixa de l'IBI

22 Setembre 2022
La proposta haurà de trobar la complicitat de l'oposició perquè el govern està en minoria. Predisposició n'hi ha però no ha agradat com han conegut les intencions de l'alcalde.
Montblanc

El túnel del Coll de Lilla podria enllestir-se al juliol

22 Setembre 2022
És la previsió que en fa l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, una vegada superat el revestiment del túnel i resolta la problemàtica de les argiles expansives.
Montblanc

La bandera espanyola ja oneja a l'Ajuntament de Montblanc

19 Setembre 2022
S'ha col·locat a la casa de la vila per ordre del jutge de primera instància del Tribunal número 1 de Tarragona arran d'una denúncia d'Impulso Ciudadano.
Montblanc

Queixes a Montblanc per la nova rotonda

16 Setembre 2022
L'espai habilitat als carrers Muralla Santa Tecla i Batlle Dionís Mestre ha generat controvèrsia entre alguns dels veïns i dels establiments de la zona. Consideren que dificulta l'accés de mercaderies i l'estacionament a l'indret.
Montblanc

Montblanc esmena un punt negre d'accidents i infraccions

14 Setembre 2022
S'han començat les obres d'una nova rotonda que es pintarà a l'encreuament dels carrers Muralla Santa Tecla i Batlle Dionís Mestre.
Montblanc

L'ONCE reparteix 20 milions a Montblanc

12 Setembre 2022
El sorteig de l'Eurojackpot del passat divendres va deixar un guanyador de primera categoria en el punt de venda situat al carrer Major de la vila ducal
Montblanc

La Convidada dels Veguers rep els Indis de Reus

09 Setembre 2022
Les peces montblanquines i reusenques van enllaçar la plaça de Sant Miquel amb l'església de Sant Francesc, on es van fer els balls solemnes de cloenda.
Montblanc

El moment polític montblanquí marca els versots de Festa Major

08 Setembre 2022
Un dels moments més esperats és la sàtira que protagonitza els versots del Ball de Gitanes i Gitanos del municipi. Enguany aquest no podia passar per alt el moment polític que viu el plenari de Montblanc.
Montblanc

Montblanc torna a viure el Beu les Bèsties

08 Setembre 2022
Els principals elements del seguici van protagonitzar la cercavila festiva nocturna de la Festa Major montblanquina.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…

0
0
0
s2sdefault