Montblanc busca emprenedors per omplir els locals buits

01 Desembre 2023
L'Ajuntament de Montblanc ha comptabilitzat una seixantena de locals comercials buits. Ara, amb una campanya que ha pintat els aparadors, pretén omplir-los de vida de nou.
Montblanc

Montblanc actualitza l'ordenança de tinença d'animals

30 Novembre 2023
La nova normativa incorpora els canvis de la nova llei de Benestar Animal aprovada pel govern espanyol. Les sancions poden arribar fins als 20.000 euros.
Montblanc

Montblanc encetarà els actes de Nadal dimarts amb l'encesa de llums

30 Novembre 2023
El programa té moltes activitats per a grans i petits. Destaca l'espectacle "Arribar i ploure" o l'obra de Mercè Aránega "Instruccions per fer-se feixista". També presenta novetats el parc de Nadal.
Montblanc

Un detingut per robar cables de l'enllumenat públic a Montblanc

24 Novembre 2023
L'Ajuntament ja ha denunciat els fets davant dels Mossos d'Esquadra i ha quantificat els danys, que superen els 30.000 euros.
Montblanc

Dos projectes familiars que són referents

23 Novembre 2023
Coneixem els dos negocis de Montblanc que han rebut un premi de la Cambra de Reus. Són dues empreses, ben diferents l'una de l'altra, que a poc a poc s'han fet grans i són un exemple en el seu camp.
Montblanc

Les empreses de la Conca volen retenir els joves a la comarca

23 Novembre 2023
Ho han fet a la Fira d'Ocupació de la Conca de Barberà. És la primera edició d'aquest esdeveniment que treballa amb el rerefons que els joves no hagin de marxar de la comarca per guanyar-se la vida.
Montblanc

Montblanc reuneix, per primera vegada, el Consell d'Infants

23 Novembre 2023
L'Ajuntament impulsa el nou espai amb l'objectiu de definir de manera conjunta amb ells, amb les escoles i amb entitats, les polítiques dedicades a la infància del municipi.
Montblanc

El conseller promet solucions per l'augment de trànsit al túnel del Coll de Lilla

15 Novembre 2023
Joan Ignasi Elena s'ha compromès a estudiar mesures per intentar mitigar el problema a Montblanc. La solució definitiva, però, ha d'arribar amb la construcció de l'enllaç entre l'autovia A-27 i l'autopista.
Montblanc

Bon Preu espera poder iniciar la seva implantació a Montblanc a inicis de 2025

10 Novembre 2023
El grup de supermercats ho ha deixat entreveure en el marc d'una visita institucional de la consellera de Territori a les obres d'urbanització del polígon on s'instal·larà.
Montblanc

La Conca repetirà una collita del safrà discreta

07 Novembre 2023
La sequera i els contrastos meteorològics condicionen la planta, que és de secà. La campanya s'allargarà uns deu dies i es preveuen poc més de 2 quilos.
Montblanc

Montblanc obre un curs de guies turístics amb 30 places

07 Novembre 2023
Ja es poden formalitzar les preinscripcions per a la nova formació que començarà el gener del 2024 i s'allargarà fins al mes d'abril.
Montblanc

Montblanc comença la rehabilitació del jutjat de pau

06 Novembre 2023
Les obres costaran més d'un milió d'euros i s'allargaran gairebé un any. Més enllà de la seva funció com a Jutjat de Pau, també s'habilitaran dues plantes per a despatxos que l'Ajuntament està estudiant quins serveis ubicar-hi.
Montblanc

La gestió del patrimoni de Montblanc tensa el ple d'ordenances

31 Octubre 2023
En la petició de la cessió de l'antiga església de Sant Francesc es va tornar a comprovar que el divorci entre Pallissó i Andreu encara cou. Les taxes i impostos, mentrestant, es van aprovar sense vots en contra.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…

0
0
0
s2sdefault