Pregó passat per aigua per encetar Sant Joan

21 Juny 2024
Tot i que la pluja es va colar al ritual d’inici, Mariona Escoda va poder sortir al balcó per donar la benvinguda als sis dies festius. El pregó es va tancar amb la tradicional petada de globus multitudinària.
Valls

Sant Joan espera la gamma extra vallenca

21 Juny 2024
Tant la Colla Vella com la Joves podrien atacar per primera vegada els castells superiors al 3d9f. La Vella té el 5d9f, el 4d9fp i el pd8fm en cartera, mentre que la Joves té en les manilles del pilar de vuit i del 2d9 la seva gran esperança.
Valls

Pel juliol, circ i música a Valls

20 Juny 2024
Presenten els cicles del juliol circense, del 9 a l'11 de juliol, i el cicle de música En Viu, que tindrà Marc Parrot com a cap de cartell.
Valls

Un detingut en una operació antidroga al centre de Valls

19 Juny 2024
S'han fet diferents registres a la capital de l'Alt Camp i en altres indrets de la demarcació com Reus o l'Ametlla de Mar.
Valls

A l'estiu, comprar a Valls tindrà premi

19 Juny 2024
Comerç de Valls presenta una campanya promocional pel mes de juliol i que s'allargarà fins a la Firagost.
Valls

Valls estrena el ball de Galeres

17 Juny 2024
La colla gegantera La Pessigolla presenta el nou element que s'incorpora al seguici festiu de la ciutat, inspirat en la batalla de Lepant.
Valls

La Vella obrirà la diada de Sant Joan

17 Juny 2024
Els rosats van guanyar el sorteig celebrat aquest diumenge i van escollir actuar primer. L'acte va servir per nomenar el periodista vila-secà Xavier Grasset com a nou ambaixador dels Xiquets de Valls.
Valls

La UE Valls convoca eleccions

14 Juny 2024
Es podran presentar candidatures entre el 8 i el 14 de juliol. Si n'hi ha, la votació es faria el 29 de juliol. Tot i això, el més probable és que no es presentin candidatures alternatives i la junta de Francesc Martí renovi.
Valls

Una cinquantena d'activitats per a públic jove i familiar durant l'estiu

06 Juny 2024
A Valls l’estiu serà sinònim d’oci gràcies als programes Estiu actiu i Estiu Jove, que impulsen l'espai Jove i el Centre Cívic. Els actes es reparteixen entre l'1 i el 19 de juliol.
Valls

Víctor Neila: "Tindrem una plantilla per passar-ho molt bé"

06 Juny 2024
El Club Bàsquet Valls vol arribar al juliol amb la plantilla tancada. Fins al moment, ja ha confirmat a nou jugadors. Hem parlat amb el tècnic per saber com afrontarà la seva tercera temporada.
Valls

Mariona Escoda serà la pregonera d'un Sant Joan que vol ser Festa Patrimonial d'Interès Nacional

05 Juny 2024
La Festa Major de Valls consolida el corpus històric del 20 al 25 de juny i presentarà candidatura a la Generalitat per ser considerat Festa Patrimonial d'Interès Nacional. El campaner Ramon Vidal serà el SantJoaner del 2024.
Valls

Valls rebrà dissabte més de mig miler de motoristes

04 Juny 2024
Serà amb la jornada Sense Límits, una prova que promou un turisme sobre rodes no competitiu s'ha consolidat, i tindrà enguany tres itineraris diferents de 800, 400 i 250 quilòmetres.
Valls

Artur Alaminos canvia el Serrallo pel Joana Ballart

04 Juny 2024
Mitja vida lligat al Club Bàsquet Tarragona; després, una gran etapa a Salou; i ara, s'estrenarà a Valls. Parlem amb l'aler-pivot montblanquí sobre el canvi i l'inici d'una nova etapa.
Valls

El Ball de Vells de Valls escalfa motors per Sant Joan

03 Juny 2024
Surt al carrer per regalar el seu ventall als establiments que el patrocinen. És el segon any que realitzen aquest acte, que anomenen Correvells.
Valls

Artur Alaminos també canvia CBT per CB Valls

03 Juny 2024
És el novè jugador confirmat pel nou projecte vallenc a la Tercera FEB. Amb la seva arribada, Víctor Neila guanyarà efectivitat en el joc exterior.
0
0
0
s2sdefault