Vila-seca programa un centenar d'activitats i es fa un lloc com a referent cultural

22 Febrer 2024
Fins al mes d'agost, els principals centres culturals del municipi s'omplen d'activitats, amb el cinema, la música i la dansa com a principals protagonistes.
Vila-Seca

Rècord d'inscripcions a la FiM de Vila-seca

22 Febrer 2024
Més de 700 propostes optaran a formar part de la programació de la fira que torna al municipi del 16 al 19 de maig. Unes xifres que consoliden l'esdeveniment com un referent a Catalunya.
Vila-Seca

Així és el nou local de la Creu Roja a Vila-seca

21 Febrer 2024
L'entitat compta amb una quinzena de voluntaris i l'any passat va atendre més de 330 persones amb una despresa d'uns 30.000 euros.
Vila-Seca

Els comuns demanen un any de moratòria per a l'estacionament regulat a La Pineda

20 Febrer 2024
Vila-seca en Comú defensa que la transformació de les zones blanques en verdes i blaves s’ha d’estudiar a fons, sobretot tenint en compte la remodelació del frontal marítim que començarà aquest estiu.
Vila-Seca

Els infants de Vila-seca fan gran el seguici popular

19 Febrer 2024
El ninotaire vila-secà Andreu Faro ha publicat el segon conte sobre els elements de la cultura popular. La presentació ha coincidit amb una nova edició de la Festa del Seguici al Jardí del Castell.
Vila-Seca

La Xarxa Santa Tecla millora el seu servei de bugaderia inclusiva

16 Febrer 2024
La bugaderia industrial de la Xarxa Santa Tecla ja funciona a Vila-seca. El Centre Especial hi ha traslladat el servei que fins ara es realitzava als Pallaresos. Amb les noves instal·lacions, més modernes i automatitzades, s’ha guanyat espai i eficiència.
Vila-Seca

Vila-seca critica les formes i el fons de la publicació de l'estudi de l'estació intermodal

15 Febrer 2024
L'Ajuntament no ha rebut cap avís previ per part del Ministeri de Transports sobre el sotmetiment d’aquest estudi a informació pública i se n’han assabentat per la premsa.
Vila-Seca

Segura vol renovar el POUM de Vila-seca aquest mandat

14 Febrer 2024
És una de les accions previstes al Pla d'Actuació Municipal fins al 2027. Són més de 200 actuacions, que s'han fixat des de l’equip de govern, i amb les aportacions tècniques i de l’oposició.
Vila-Seca

Absolen els policies locals de Vila-seca acusats de tortures

09 Febrer 2024
El Tribunal conclou que no se'ls pot condemnar per la impossibilitat de determinar com van succeir els fets ni la participació dels acusats.
Vila-Seca

Xavier Coll condueix l'Auditori Josep Carreras per cinc segles de guitarra

05 Febrer 2024
L'intèrpret barceloní va excel·lir en la pràctica de cinc modalitats de guitarra en un concert divendres a l'auditori de Vila-seca.
Vila-Seca

Alerten sobre la possibilitat de perdre el servei de pediatria al CAP de Vila-seca

29 Gener 2024
Prospera, en el ple de gener, una moció impulsada per Vila-seca en Comú que insta a la Generalitat a replantejar el model de concentració pediàtrica que proposa.
Vila-Seca

Els ecologistes denuncien que La Pineda té les platges més contaminades per pèl·lets

29 Gener 2024
Són les que acumulen una major densitat de contaminació per microplàstics a l’Estat. És el que denuncia l'entitat ecologista Good Karma Projects. Més de 200 voluntaris han participat en una recollida de pèl·lets aquest cap de setmana.
Vila-Seca

Vila-seca fusionarà dos centres de primària per crear una escola institut

29 Gener 2024
El departament d’Ensenyament de la Generalitat planifica la fusió de les escoles de primària Torroja Miret i Sant Bernat Calvó de Vila-seca per crear un sol centre que assumeixi també l’educació secundària.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…
0
0
0
s2sdefault