Vila-seca multarà a partir del juny qui no compleixi la normativa de patinets i bicis elèctriques

13 Mai 2021
Les sancions poden arribar als 600 euros. De moment, s'ha posat en marxa una campanya informativa perquè tothom conegui les indicacions que cal respectar.
Vila-Seca

CH Vila-seca - Sentmenat (6-4)

09 Mai 2021
El CH Vila-seca s'emporta el primer duel del "playoff" per la permanència a la Nacional Catalana i se situa a un sol partit de la final definitiva i d'evitar el descens directe a Primera.
Vila-Seca

La FiM ha tornat per quedar-se: més de 5.000 espectadors

09 Mai 2021
La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca ha rebut més de 5.000 visitants i 300 professionals del sector han triat i remenat entre propostes com Marcel i Júlia, Porto Bello, Ariana Abecasis o Xiula.
Vila-Seca

Vila-seca demana una estació del futur tren-tram al nucli de La Plana

07 Mai 2021
Vila-seca també s’afegeix al paquet de municipis que han presentat al·legacions al projecte de tren-tram.
Vila-Seca

La FIM arrenca amb propostes per a professionals i escolars

07 Mai 2021
Les primeres hores de la Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca presenten propostes musicals als 300 professionals que s’hi ha acreditat i es dediquen també al públic familiar i a les escoles.
Vila-Seca

Els cinc regidors de Ciutadans a Vila-seca abandonen el partit i passen a ser no adscrits

06 Mai 2021
Les discrepàncies amb les executives de la demarcació i de Catalunya els han portat a prendre aquesta decisió. Han creat la plataforma ciutadana 'Vila-seca som tots' per seguir treballant la política municipal.
Vila-Seca

Tot a punt per a la represa de la FiM de Vila-seca

06 Mai 2021
Ja s'han venut més del 90% de les entrades i s'han acreditat 300 professionals. Dissabte a les 20.30 hores, TAC12 oferirà el concert dels altafullencs Porto Bello.
Vila-Seca

El CH Vila-seca jugarà com a local a Reus

04 Mai 2021
Curiosa la situació i no és pas el primer cop. El CH Vila-seca obrirà el "playoff" per la permanència a la Nacional Catalana a la pista del Reus Ploms pels requeriments municipals de la pista poliesportiva vila-secana.
Vila-Seca

Una vintena de persones han treballat gràcies a la primera convocatòria del Pla d'Ocupació de Vila-seca 2020

30 abril 2021
Entre tres i sis mesos una vintena de persones han treballat en diversos àmbits de l’Ajuntament de Vila-seca gràcies a la primera convocatòria en temps de pandèmia de Pla d’Ocupació Municipal.
Vila-Seca

Set ferits lleus per l'incendi d'un pis a Vila-seca

26 abril 2021
L'incendi d'una primera planta del carrer Galceran de Pinós ha provocat set ferits lleus per inhalació de fum. El foc s'ha produit a les 13.30 hores i tot apunta que per culpa del curtcircuit d'una làmpada.
Vila-Seca

Ercros invertirà més de 40 milions a la demarcació de Tarragona fins al 2025

26 abril 2021
La companyia ha presentat aquest matí el seu pla estratègic per millorar l'eficiència energètica de les instal·lacions i digitalitzar processos. Persegueix tres grans objectius: diversificació, digitalització i descarbonització.
Vila-Seca

Una trentena de propostes a la renovada FIM de Vila-seca

26 abril 2021
Vila-seca vol tornar a convertir-se en un aparador de la música emergent a Catalunya recuperant la seva fira de música, que va deixar de celebrar-se ara fa cinc anys i que tornarà del 7 al 9 de maig.
Vila-Seca

Art literari reivindicatiu i un castell per Sant Jordi a Vila-seca

23 abril 2021
El testimoni escrit dels llibres convertits en art efímer, escultures escampades per places i carrers han donat la benvinguda un any més al Sant Jordi vila-secà, també amb les parades del Castell del municipi.
0
0
0
s2sdefault