L'Esplai Esclop fa 40 anys amb el joc com a eina educativa

10 Juliol 2024
Va començar com a casal per després constituir-se en grup d’esplai i des d’aleshores, la tasca dels monitors ha dinamitzat les tardes de dissabte pels carrers de Vila-seca. Ho celebraran amb una festa aquest dissabte a la plaça d'Estudi.
Vila-Seca

El Cavall Alat de Vila-seca compleix cinc anys

08 Juliol 2024
La bèstia festiva de Vila-seca, que ja és un símbol del poble, compleix un lustre i ho va celebrar amb una cercavila acompanyat de Mulasses de pobles veïns.
Vila-Seca

Alliberen una tortuga a la platja de La Pineda

05 Juliol 2024
L'han custodiat des de la Fundació CRAM des que va quedar atrapada en una xarxa. Ara, l'han alliberat a la platja de La Pineda. L'Ajuntament de Vila-seca ha rebut un reconeixement.
Vila-Seca

Apareix una taca negra a la platja de La Pineda

04 Juliol 2024
Ha estat aquest migdia a la zona que toca més al Port de Tarragona. Mentre s'analitzava què era, s'ha prohibit el bany. Es tractava de carbó en suspensió i s'ha descartat cap tipus de vessament
Vila-Seca
DDR_Web_Juanpere.jpg

L'escultor Salvador Juanpere exposa en un Castell de Vila-seca que aposta pel territori

03 Juliol 2024
Salvador Juanpere és de Vilaplana i ens presenta una reflexió retrospectiva a través d'una trentena d'obres. És la vuitena exposició que acull el castell vila-secà per on ja hi han passat més de 36.000 persones.
Vila-Seca

Vila-seca també dona llum verda a Funecamp

01 Juliol 2024
El ple municipal també va aprovar la renovació del conveni amb l'aeroport i altres consistoris del Camp de Tarragona per dur a terme accions publicitàries de la Costa Daurada.
Vila-Seca

La platja de la Pineda renova la bandera blava

26 Juny 2024
Vila-seca és l'únic municipi de la Costa Daurada que porta vint-i-sis anys de manera interrompuda amb el reconeixement de la bandera blava a la seva platja.
Vila-Seca

El tramvia no tindrà catenària a l'avinguda Pere Molas de Vila-seca

19 Juny 2024
És el tram pactat entre l'Ajuntament i la Generalitat perquè no hi hagi cablejat. Ho ha anunciat l'alcalde, Pere Segura, en el balanç del primer any de l'actual mandat, on també ha dit que demanaran una parada del tramvia a la Plana.
Vila-Seca

La transformació del front marítim de La Pineda, després de l'estiu

19 Juny 2024
S'espera a finals de setembre o inicis d'octubre per evitar molèsties en plena temporada turística. Sí que comencen ja les actuacions per millorar l'eficiència energètica al passeig.
Vila-Seca

El CH Vila-seca, de ressaca, continua assumint l'ascens

19 Juny 2024
L'any vinent jugarà a Nacional Catalana, una categoria que es va perdre fa un parell d'anys. Si més no, tornar-hi no entrava dins els plans d'aquesta temporada.
Vila-Seca

L'hoquei vila-secà retorna a la tercera categoria estatal

17 Juny 2024
El Club Hoquei Vila-seca és nou equip de Lliga Nacional Catalana. El conjunt d'Arnau Moragas va guanyar per 3-1 l'Hoquei Barberà a la final de la fase d'ascens de Primera Catalana.
Vila-Seca

L'INSERLAB gradua una dotzena de joves amb capacitats diverses

13 Juny 2024
La iniciativa, per la que en els darrers anys han passat una cinquantena de persones entre 18 i 30 anys, té com a objectiu preparar-los perquè puguin tenir una oportunitat laboral.
Vila-Seca

Els restaurants de Vila-seca dedicaran el mes de juny a l'arròs

11 Juny 2024
14 establiments, 12 d'ells de La Pineda, participen de les jornades gastronòmiques de l'arròs de mar i muntanya. Faran menús i degustacions amb aquesta base entre el 14 i el 30 de juny.
Vila-Seca

L'Associació Catalana d'Enòlegs celebra 40 anys al Celler de Vila-seca

10 Juny 2024
S'hi va celebrar la Nit de l'Enologia amb la participació d'un centenar d'associats i enòlegs de l'entitat. També es va homenatjar els nou presidents que han tingut des de la seva fundació l'any 1984.
Vila-Seca

El millor restaurant del món té arrels vila-secanes

06 Juny 2024
El restaurant Disfrutar, que lidera el cuiner Eduard Xatruch juntament amb Oriol Castro, amb vincles a Torredembarra, i Mateu Casañas, ja és el millor del món. Així ho reconeix el rànquing dels The World’s 50 Best Restaurant.
0
0
0
s2sdefault