No hi ha manera de certificar el play-off per al Salou

18 Març 2024
Amb la derrota contra l'Alginet per 70-75, ja són quatre les derrotes consecutives del CB Salou. Queden tres partits i els de Jesús Muñiz tenen dues victòries de marge.
Salou

L'OCA Global Salou vol assegurar la promoció d'ascens com més aviat millor

15 Març 2024
Falten quatre jornades perquè el conjunt de Jesús Muñiz pugui segellar el somni d'estar present a la promoció d'ascens a LEB Or. Diumenge, els salouencs rebran la visita d'un Alginet que lluita per fugir del descens.
Salou

L'OCA Global Salou torna a perdre al darrer instant

11 Març 2024
Hospitalet 86 - 83 OCA Global CB Salou. Un triple de Sevillano a falta de tres segons condemna els de Jesús Muñiz. Tercera derrota consecutiva dels salouencs, que continuaran lluitant per entrar a la promoció d'ascens.
Salou

Jonathan Martínez: "Mentre hi hagi punts, hi ha opcions d'ascens"

11 Març 2024
Nova victòria del Salou FS aquest cap de setmana . Conversem amb el tècnic de les aspiracions en aquest tram final de temporada.
Salou

Salou fa una crida a les institucions perquè desenvolupin polítiques d'Igualtat

08 Març 2024
El Teatre Auditori ha estat l'escenari de l'acte institucional i la lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Enguany, han estat les regidores de l'Ajuntament les encarregades de llegir el manifest.
Salou

El passeig Jaume I i la platja de Llevant, en alerta pel canvi climàtic

08 Març 2024
Així ho posa de manifest un estudi sobre l'adaptació al canvi climàtic de 45 ports i 31 passejos marítims representatius del litoral català. El port salouenc també presenta un risc alt d'inestabilitat a llarg termini.
Salou

L'OCA Global Salou vol assegurar la promoció d'ascens

08 Març 2024
Els salouencs visiten dissabte a dos quarts de vuit la pista de l'Hospitalet. Si guanyen, jugaran el playoff.
Salou

El Cap Salou es perfila per acollir una dessaladora

07 Març 2024
El Port de Tarragona ja n'ha parlat amb l'Ajuntament de Salou i amb la subdelegació del govern espanyol. De moment, tothom veu amb bons ulls el projecte.
Salou

La Torre Vella de Salou tancarà per obres

05 Març 2024
S'hi executaran treballs de conservació i millora que es preveu que comencin aquest mes d'abril i que s'allargaran fins al mes de desembre.
Salou

Buenafuente exhibeix el seu món interior a "Territori personal"

04 Març 2024
La Torre Vella de Salou acull fins al 13 d'abril la sisena exposició individual de l'humorista i comunicador Andreu Buenafuente. Aquesta mostra, però, s'endinsa per primera vegada en les seves obres més íntimes.
Salou

Un últim quart horrible liquida el CB Salou davant el Palma

04 Març 2024
Els mallorquins es juguen la vida i a la Costa Daurada van fer un pas importantíssim cap a la seva salvació. El 66-76 final pot ser enganyós, perquè els de Jesús Muñiz van donar la cara durant tres dels quatre quarts.
Salou

Salou fa un pas més cap a la inclusió

01 Març 2024
Al municipi s'implementarà el Programa ONA Activa't. Es tracta d'una iniciativa d'acció social destinada a oferir un suport integral a totes les persones que es troben en situació de vulnerabilitat a Salou.
Salou

L'OCA Global Salou vol esborrar l'última derrota a costa del Palma

01 Març 2024
Diumenge a les 18:15 h, CB Salou - Palma. Els de Jesús Muñiz buscaran tornar a guanyar després de perdre a la pista de l'Horta Godella fa dues setmanes.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

El territori commemora el Dia Contra la Violència Masclista

23 Novembre 2018
Alguns ajuntaments del Camp de Tarragona han commemorat el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones que serà aquest diumenge. En tots els llocs s’ha llegit el manifest i a Tarragona a banda, s’ha presentat la nova guia de protocol…
0
0
0
s2sdefault