Els fons Next Generation desbloquegen la nova residència de La Muntanyeta

06 Febrer 2023
Segons ha pogut saber TAC12, el Departament de Drets Socials hi ha atorgat sis milions d'euros procedents dels fons europeus per finalitzar una obra que acumula anys de retard.
Tarragona

El Port projecta un nou parc urbà a les seves instal·lacions

06 Febrer 2023
És per això que ha convocat un concurs d'idees per triar el millor projecte. Es vol que aquest tingui en compte la sostenibilitat, l’eficiència energètica i l’aprofitament de les energies renovables.
Tarragona

La Franz Schubert Filharmonia porta Disney a Tarragona

06 Febrer 2023
'Frozen', 'El Rei Lleó', 'Aladdin', 'La Bella i la Bèstia', 'La Sirenita', 'Coco' o 'Toy Story'. Les millors i més reconegudes bandes sonores van aconseguir penjar el cartell d'entrades exhaurides al Teatre Tarragona.
Tarragona

Balàfia - Volei SPiSP (3-0)

04 Febrer 2023
Ara ja sense punts d'avantatge respecte a l'immediat perseguidor en la lluita d'accés a la fase per pujar a Superlliga, el Volei SPiSP s'allunya de la seva millor versió i es veu clarament superat pel Balàfia de Lleida.
Tarragona

Ser friqui està de moda

04 Febrer 2023
No són només tarragonins els que s'acosten a la fira Starraco Unlimited, vagin o no disfressats, i és que cada cop arriben més visitants de fora la ciutat gràcies al reclam friqui.
Tarragona

L'alcaldable de Tarragona en Comú es decidirà en unes primàries

03 Febrer 2023
L'actual portaveu del grup municipal, Àngels Pérez, i el militant Jordi Collado encapçalaran les dues propostes que es sotmetran a votació divendres 10 de febrer.
Tarragona

La demarcació registra 14 casos nous de càncer al dia

03 Febrer 2023
És una de les dades que s'han donat a conèixer en el marc dels actes institucionals del Dia Mundial Contra el Càncer a Tarragona. Es preveu que cap a l'any 2030, un de cada dos homes i una de cada tres dones, pateixin l'afecció.
Tarragona

Lestonnac l'Ensenyança enceta la celebració dels 325 anys

03 Febrer 2023
El col·legi va celebrar el primer acte commemoratiu. Fundat per la companyia de Maria al segle XVII, el centre va néixer com un espai que permetia l’accés a la formació a les dones.
Tarragona

El cuer de l'EBA enganya

03 Febrer 2023
La visita del CBT a la pista de l'Helios és especialment perillosa, tant per l'absència del lesionat Ousmane com per la millora dels aragonesos les últimes jornades, capaços de plantar cara contra el líder.
Tarragona

I si Tarragona aspirés a un equip femení de bàsquet a categories superiors?

03 Febrer 2023
És la pregunta que té dret a formular-se el referent de l'especialitat a casa nostra, un TGN Bàsquet que s'ha fet lloc estable a la Copa Catalunya i que aquest cap de setmana es desplaça a la pista de Les Corts.
Tarragona

El nou Centre Penitenciari Obert de Tarragona ja és una realitat

02 Febrer 2023
És el primer que no aprofita l'edifici d'una presó ja existent; gràcies a això compta amb un disseny ambiental normalitzador sense murs o reixes i amb elements tecnològics i d'estalvi energètic.
Tarragona

El projecte Porta Tarraco obrirà portes el mes vinent

02 Febrer 2023
Serà quan acabin les obres de la façana de Ca l'Agapito i es pugui dur a terme l'accés a la Volta del Pallol, que tornarà a acollir la maqueta de Tarraco i un video mapping. També s'obrirà l'oficina turística de l'Antiga Audiència.
Tarragona

Tarragona vol reconéixer el patrimoni amagat amb una nova ruta

02 Febrer 2023
Sota el títol 'Empremptes del Passat', s'han instal·lat 22 plaques amb codis QR a les portes d'espais públics i privats que contenen en el seu interior vestigis del patrimoni local.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).
0
0
0
s2sdefault