Carnaval 2022

Carnaval 2022
Carnaval 2022

Mostrant articles per etiqueta: Carnaval Tarragona

Dimecres, 02 Març 2022 10:25

Adeu al Carnaval

La capital tarragonina ha tancat la festa cremant el rei de la disbauxa. Una escena que s'ha repetit en molts altes municipis com Vila-seca, Montblanc o l'Espluga de Francolí.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Dimarts, 01 Març 2022 13:45

Sempre hi som. Capítol 10

"Sempre hi som" repassa les millors disfresses que s'han vist al carnaval de Tarragona durant els últims anys. En parlem amb Agustí Pouget, Rei Carnestoltes l'any 2019. Amb ell coneixem com es cou un dels carnavals més importants i espectaculars del territori en una edició molt especial que no té un caràcter competitiu.

Publicat a Sempre hi som
Etiquetat com

Més de 75.000 ho van fer per la pantalla petita, mentre que la resta ho va veure via 'streaming'. Unes 2.000 persones han votat la seva comparsa preferida en el concurs organitzat per la Televisió Pública del Camp de Tarragona.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Diumenge, 27 Febrer 2022 13:51

Carnaval de Tarragona: Rua de l'Artesania

TAC12 ha emès en directe des de Tarragona la Rua de l'Artesania amb la narració de Jordi Murtró. Enguany no té caràcter competitiu, però les disfresses, carrosses i coreografies no han deixat ningú indiferent.

Publicat a Retransmissions
Etiquetat com

La Rua de l'Artesania d'aquest dissabte comptarà amb tres comparses convidades de fora de Catalunya. Seran tres colles arribades dels municipis de Vinaròs, Águilas i Cartagena, totes tres amb Carnavals destacats i reconeguts.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Pàgina 1 de 4