Carnaval 2022

Carnaval 2022
Carnaval 2022

Mostrant articles per etiqueta: Carnaval Tarragona

Dimecres, 02 Març 2022 10:25

Adeu al Carnaval

La capital tarragonina ha tancat la festa cremant el rei de la disbauxa. Una escena que s'ha repetit en molts altes municipis com Vila-seca, Montblanc o l'Espluga de Francolí.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Dimarts, 01 Març 2022 13:45

Sempre hi som. Capítol 10

"Sempre hi som" repassa les millors disfresses que s'han vist al carnaval de Tarragona durant els últims anys. En parlem amb Agustí Pouget, Rei Carnestoltes l'any 2019. Amb ell coneixem com es cou un dels carnavals més importants i espectaculars del territori en una edició molt especial que no té un caràcter competitiu.

Publicat a Sempre hi som
Etiquetat com

Més de 75.000 ho van fer per la pantalla petita, mentre que la resta ho va veure via 'streaming'. Unes 2.000 persones han votat la seva comparsa preferida en el concurs organitzat per la Televisió Pública del Camp de Tarragona.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Diumenge, 27 Febrer 2022 13:51

Carnaval de Tarragona: Rua de l'Artesania

TAC12 ha emès en directe des de Tarragona la Rua de l'Artesania amb la narració de Jordi Murtró. Enguany no té caràcter competitiu, però les disfresses, carrosses i coreografies no han deixat ningú indiferent.

Publicat a Retransmissions
Etiquetat com

La Rua de l'Artesania d'aquest dissabte comptarà amb tres comparses convidades de fora de Catalunya. Seran tres colles arribades dels municipis de Vinaròs, Águilas i Cartagena, totes tres amb Carnavals destacats i reconeguts.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Dimarts, 15 Febrer 2022 09:39

Les comparses escalfen motors per al Carnaval

Quan falta una setmana per encetar el Carnaval de Tarragona, les colles ja tenen la maquinària en marxa. Algunes han reduït el pressupost de les disfresses i, en alguns casos, també la xifra de comparsers.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com

Serà el plat fort d'un Carnaval sense la gala de la Disfressa d'Or, tal com van decidir les 25 comparses participants d'una rua que no tindrà caràcter competitiu.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Dimecres, 15 Desembre 2021 09:16

La Colla La Bota 'regnarà' al Carnaval de Tarragona

Serà qui proposarà el Rei i la Concubina, que seran acompanyats per les comparses guanyadores del 2020. En absència de concurs enguany, aquestes proposaran els del 2023.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Dimarts, 16 Novembre 2021 09:07

Carnaval sense Disfressa d'Or ni concurs

Ara mateix no es planteja la cancel·lació de cap altre acte del Carnaval de Tarragona, tot i que s'estarà pendent de l'evolució de la pandèmia.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Divendres, 12 Febrer 2021 13:54

Doc. "40 anys del Carnaval de Tarragona"

El documental repassa la història i l’evolució del Carnaval de Tarragona a partir dels records, les vivències i les experiències d’alguns dels seus protagonistes. Des dels orígens l’any 1981 fins a l’actualitat, una trentena d’entrevistats aporten el seu punt de vista de les rues, la Disfressa d’Or, la gastronomia, el Rei i la Concubina o els actes més propis de la seqüència ritual.

Publicat a Documentals TAC12
Etiquetat com
Divendres, 12 Febrer 2021 08:52

El Carnaval de Tarragona resisteix al comerç

Tarragona es resisteix a no viure el Carnaval d'enguany i l'ambient carnavalesc es pot veure aquests dies als comerços de la ciutat.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Divendres, 05 Febrer 2021 08:59

Carnaval als aparadors i a les escoles

El Carnaval es viurà amb actes de petit format i virtuals, però coincidint amb el seu 40è aniversari, la celebració mirarà enrere i posarà en valor el seu llegat. Ho farà amb un documental  amb i l'edició de material pedagògic .

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Divendres, 22 Gener 2021 09:47

El Carnaval de Tarragona, en un nou documental

Tarragona comemmorarà enguany els 40 anys de la represa del carnaval de la ciutat després de la dictadura franquista amb l'el·laboració d'un documental.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Dijous, 08 Octubre 2020 10:30

Tarragona suspèn el Carnaval 2021

La decisió és unànime. Comparses i Ajuntament s’emplacen per crear activitats alternatives que s’adaptin a les restriccions sanitàries per tal que el Carnaval sigui present a la ciutat.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Dijous, 25 Juny 2020 09:33

El Carnaval de Tarragona enceta nou regnat

Colours Fantasy i Disc 45, les comparses guanyadors de l'última edició, han anunciat ja els escollits per liderar el proper Carnaval. Ivan Luna serà el 40è Rei del Carnaval. L'acompanyarà en el seu regnat la 27a concubina Andrea Hidalgo.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com

El darrer acte del Carnaval de Tarragona consisteix a conèixer quines comparses han estat les guanyadores de l'edició d'enguany i seran les encarregades d'organitzar els seguicis del Rei i la Concubina l'any vinent.

Publicat a Tarragona
Etiquetat com
Pàgina 1 de 2