Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El Catllar estrena la primera Tractorada a la seva Festa Major

Diversos circuits per a tractors amb obstacles i muntant remolcs d’un i dos eixos, són algunes de les activitats que s’han pogut veure a la primera tractorada del Catllar. Una vintena de persones han participat en la trobada que comptava amb 3 tractors. La idea va néixer d’uns amics que treballen al camp per organitzar algun circuit per mostrar les seves habilitats a sobre dels tractors. Finalment, s’ha pogut consumar la primera edició de la qual s’espera que no sigui l’última.

Una edició que també es va crear per retre homenatge a la gent gran del Catllar que ja està jubilada i que treballava al camp. Els beneficis de les inscripcions es destinaran a Càritas El Catllar. Els organitzadors es mostren molt satisfets pel funcionament d’aquesta primera edició i de l’expectació que ha causat.

Les activitats de la festa major del Catllar s’allargarà fins al 26 d’agost, amb una tronada de festa major a la plaça Pau Sulé Mensa.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ