Cap de setmana amb castells de nou i gamma extra

Cap de setmana casteller amb castells de Gamma extra a Les Santes de Mataró per part dels Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa. Al Camp de Tarragona han destacat els castells de 9 pisos de les dues colles vallenques.

La gamma extra ha tornat a aparéixer aquest cap de setmana al món casteller. Ho ha fet a la Diada de Les Santes, on tant els Castellers de Vilafranca per primer cop aquesta temporada com els Minyons de Terrassa per tercera vegada, van descarregar el 2d9 amb folre i manilles. Les dues colles el van acompanyar del 3d9 amb folre. Mnetre que el 4d9 folrat va tornar a resistir-se, ja que els verds nonñes le van pdoer carregar i els malves el van haver de desmuntar. Els locals Capgrossos de Mataró van descarregar el primer castell de nou del curs en forma de 3d9 amb folre. 
 
Un 3d9 amb forle que va sre el millor castell del cap de setmana per a les oclles vallenques. La Colla Vella el va descarregar al barii que porta el seu nom. Ho va fer en una atcuació on també va destacar l'espadat rosat, amb l'estrena enguany del 3d8 amb el pilar, al que van apcmpayar del 4d¡8 amb el pilar i el pilar de sis.
 
Per la seva abnda, la Joves va dur el 3d9 folrat a La Riera de Gaià, pon també va descarregar el 5d8, el 2d8 amb folre i el primer vano de 6 de la seva història, demostrant també el seu bon moment amb el pilar. Al sue costat els Xiquets de Tarragona van descarregr el 3 i el 4d8 i els Castellers d'Altafulla van completar la clàssica de set
 
I la Jove de Tarragona va tenir a Sant Cugat en el 4d8 amb l'agulla carregat el millor castell de la seva actuació, en el que va significar la primera caiguda lila del curs. El van acompanyar del 5 i el 3d8.