El nombre de passatgers del bus entre l'Aeroport de Reus i Barcelona creix un 1000%

El nombre de passatgers que fan servir la connexió entre l’Aeroport de Reus i Barcelona ha crescut un 1.000 per cent al mes de juny. Passen de 60 passatgers en el darrer any a 800 aquest any, coincidint amb l’augment de les freqüències.

També ha crescut un 53 per cent el nombre de viatgers que utilitzen les línies de bus entre l’aeroport de Reus i els nuclis de Vila-seca-La Pineda i Salou-Cambrils. D’aquesta manera la Generalitat reforça l’aposta que fa per l’aeroport de reusenc com a complement al de Barcelona i Girona.

També s’ha reforçat amb dues expedicions diàries per sentit el servei que uneix les Terres de l’Ebre amb Barcelona i el seu aeroport. És una mesura per ampliar i millorar l’oferta que ofereix el tren, que segons el secretari és molt millorable. A més, amb l’ampliació dels serveis de transport públic aconsegueixen reduir les emissions contaminants.

D’altra banda també s’ha anunciat que les obres que s’estan fent a les terminals de l’aeroport estaran enllestides al mes d’octubre. Es tracta de l’ampliació de la zona de sortides i d’arribades de l’aeròdrom tarragoní.