La Pobla de Mafumet estrena un nou espai públic pels joves amb Skate Park inclòs

La Pobla de Mafumet ha estat inaugurat el nou Skate Park dirigit als joves per cloure la Festa Major de Sant Joan. D'aquesta manera, el municipi aconsegueix un equipament llargament reivindicat per les noves generacions. 

L'exhibició dels skaters de Tarragona ha estat un dels actes més vistosos. Feia anys que els joves del municipi reclamaven un espai com aquest.

Ara, el Parc Juvenil de la Coma ja és realitat i no només amb aquest equipament esportiu, sinó amb tot un entorn decorat per l'artista local, Aleix Vila. 

L'acte inaugural s'ha obert a tota la població, mimetitzada amb la temàtica del dia, l'skate, i les habituals gorres que vesteixen els skaters, els autèntics protagonistes de la festa. Unes noves generacions de qui s'espera responsabilitat i convivència en aquest emplaçament.

Per celebrar la inauguració: taller de grafitis pels més petits, i també de maquillatge i pintura de cara. O la visita dels personatges de la Guerra de les Galàxies, a l'espera del vermut popular gratuït per tota la població.