El sector turístic ha invertit més de 400 milions d'euros en els últims 4 anys

Durant l'últim any més de 100 milions d'euros s'han destinat a la renovació i construcció de noves instal·lacions, serveis, reformes o ampliacions.

La Federació assegura que la tendència creixerà les temporades vinents amb l'arribada de grans projectes turístics com el complex de Hard Rock. De fet durant l'últim any s'han invertit 107 milions, concretament: 93 en el sector hoteler, 11 en els càmpings i 3 als apartaments turístics.

La Federació diu que aquests números demostren el gran esforç que fa el sector de l'hostaleria a la província, per incrementar la qualitat dels serveis que ofereix als visitants i, per tant, millorar el tipus de turisme que ve a estiuejar a la Costa Daurada. Un esforç que, diuen, els Ajuntaments i els poders públics no fan. Demanen més suport polític perquè els municipis inverteixin en carrers i serveis, i per lluitar contra l'allotjament turístic il·legal que afirmen que està creixent i no es fa res per lluitar-hi.

Actualment a la província de Tarragona s'ofereixen unes 68.000 places d'hotel, 65.000 de càmping i 25.000 en apartaments. Aquests últims asseguren que la demanda turística d'aquest tipus d'allotjament està creixent, sobretot en famílies anglosaxones. Amb aquest tipus de turisme és important, diuen, fidelitzar i millorar els serveis any rere any perquè les famílies tornin.

Pel que fa als càmpings, els objectius de les inversions són, cada vegada més, per oferir noves experiències relacionades amb la natura i pels més petits.