El Catllar vol tornar a Primera Catalana

Aquest cap de setmana comencen les fases finals del futbol territorial. El Catllar vol acompanyar la Unió Esportiva Valls, el curs vinent, a la Primera Catalana. El conjunt dirigit per Àlex González busca així el segon ascens consecutiu després de superar una època convulsa per les dificultats econòmiques.

El juny del 2016 va ser el principi del final d'un dels projectes esportius més destacats de la història del futbol al Catllar. El descens a Segona va ser fruit d'un cúmul de males decisions que van precipitar, tot seguit, la caiguda a Tercera Catalana.

Partint de zero amb Xavi Roch com a president per netejar el descobert econòmic, El Catllar ha tornat a Segona aquest curs i ha signat una campanya pràcticament perfecta amb 5 derrotes en 34 partits: només la Unió Esportiva Valls ha pogut amb l'equip d'un debutant Àlex González a la banqueta.

L'últim escull per pujar serà el Caldes de Montbuí, del grup 4, i que va optar a l'ascens directe fins al final de la fase regular. L'anada es jugarà a domicili.

Passi el que passi, la il·lusió pel futbol ha tornat al municipi gràcies a la bona barreja de joventut amb veterans d'alt nivell com Denís Coch i Raül Vates, entre altres.  L'anada del 'playoff' per pujar es disputarà aquest dissabte a les 19 hores.