7 destinacions del Camp de Tarragona participaran en les jornades turístiques 'Hola Família'

El turisme familiar representa en temporada alta un 45% dels visitants de Catalunya. Aquest és un dels mercats que més creix cada any i que més potencial té. Amb les jornades ‘Hola Família’ l’Agència Catalana de Turisme busca l’objectiu d’oferir unes portes obertes en diverses destinacions de costa i muntanya d’arreu del territori català.

Enguany serà del 7 al 9 de juny i hi participaran 26 destinacions, 7 d’elles són del Camp de Tarragona com Salou, La Pineda o les Muntanyes de Prades. En aquesta ocasió els allotjaments ofereixen a les famílies un 2x1 i a banda s’han organitzat fins a una setantena d’activitats o bé gratuïtes o amb un 50% de descompte. Amb tot es vol que les diverses empreses turístiques de Catalunya s’especialitzin i creïn productes en turisme familiar i a banda promocionar el territori.

Aquesta nova edició té com temàtica les llegendes i les històries mitològiques de cada territori. És per això que s’ha creat una aplicació mòbil on els més petits podran caçar éssers mitològics amb l’objectiu d’aprendre la història i cultura d’aquell lloc que visiten. Per trobar totes les empreses que s’han sumat en aquesta edició i més informació es pot consultar www.catalunya.com