Vicenç Ferré, nou president de la DO Tarragona

Canvi de presidència a la DO Tarragona. El jove enòleg Vicenç Ferré agafa el relleu de Josep Lluís Gorgués. Amb una junta completament renovada i rejovenida tenen com a principal objectiu donar un impuls en aquesta marca vinícola i afavorir l’enoturisme del Camp de Tarragona.

De 35 anys i natural de Cabra del Camp, és tècnic superior en enologia i viticultura. Copropietari i fundador del Celler Mas Vicenç, Vicenç Ferré és el nou president de la DO Tarragona. Substitueix a Lluís Grogués, president d’aquests últims 12 anys. Amb una junta completament renovada i rejovenida com la presidència, la DO es marca com a principal objectiu augmentar el consum d’aquest vi a la demarcació de Tarragona.

Per fer-ho realitat ja han creat diferents comissions que seran liderades per un membre de la junta. El proper objectiu és crear un pla estratègic per definir el treball que s’ha de fer. La DO Tarragona va néixer el 1947 i actualment està formada per una trentena de cellers.

La propera cita destacada de la DO Tarragona serà el cap de setmana del 14 al 16 de juny, quan es durà a terme la seva fira de vins a la ciutat de Tarragona, segurament a la plaça Corsini.